1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημέρωση για τα σχολεία ζήτησε ο Πιέτρης όσο τα προβλήματα παραμένουν

0

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 10/9/2018 ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014 – 2019 και Δημοτικός Σύμβουλος Τιμολέων Πιέτρης ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα από τον Δήμαρχο Κορινθίων για τις ενέργειες που έχουν γίνει από τον Δήμο ενόψει της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς!

Την ίδια ημέρα το sfedona.gr δημοσιεύει το άρθρο “Άλλη μια χρονιά με τα ίδια κτιριακά προβλήματα στα σχολεία της Κορίνθου” μετά από πολλά παράπονα που δέχθηκε από εκπαιδευτικούς, γονείς και συλλόγους γονέων.

Αναμένουμε με αγωνία να ακούσουμε την απάντηση στο ερώτημα που έθεσε ο Τιμολέων Πιέτρης στον δήμαρχο. Συγκεκριμένα  ρωτήθηκε εάν υπήρξε συνάντηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν εγκαίρως ελλείψεις και προβλήματα, ώστε να είναι όλα έτοιμα με το πρώτο κουδούνι, καθώς και, σε περίπτωση που πραγματοποιήθηκαν τέτοιες συναντήσεις, ποιο είναι το ύψος του ποσού που διετέθη ή θα διατεθεί για την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων.

Στην συνέχεια ο Τιμολέων Πιέτρης ανέφερε ότι μεταξύ των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η κατάλληλη συντήρηση των σχολικών υποδομών όλων των βαθμίδων του Δήμου μας, οι τεχνικές παρεμβάσεις σε αυτές, οι εργασίες υγιεινής, οι εγκαταστάσεις ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων, η ενίσχυση της πυρασφάλειας των κτιρίων, η διεύρυνση των προαύλιων χώρων, η κατασκευή νέων ράμπων για τα ΑΜΕΑ, ο καθαρισμός των υπαρχόντων φρεατίων και η δημιουργία καινούριων. Τόνισε κλείνοντας ότι, όσες από τις παραπάνω εργασίες δεν έχουν πραγματοποιηθεί ήδη, επιβάλλεται για το συμφέρον των μαθητών μας να διεξαχθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Με απλά λόγια δηλαδή ο Τιμολέων Πιέτρης ενημέρωσε και ρώτησε για τα αυτονόητα τον δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες. Για κάτι που όφειλαν να έχουν ήδη πράξει αλλά δεν έκαναν.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η πρόταση που έγινε από τον Τιμολέων Πιέτρη για δωρεάν πρόσβαση όλων των μαθητών σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις πολιτιστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Δήμου μας, θεωρώ ότι βρίσκει όλη την τοπικη κοινωνία σύμφωνη και αναμένει με ενδιαφέρον τι θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας – Το πρώτο βιβλίο της Δήμητρας Παπαναστασίου

Previous article

Με 200.000 ευρώ ενισχύεται ο δήμος Σικυωνίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.