4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιάτο: Επίθεση στα γραφεία του ΠΑΟΚ – Τραυματισμοί και ζημιές

0

Επίθεση από 40 αγνώστους (χωρίς διακριτικά) σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ και σοβαρές ζημιές στο χώρο, σύμφωνα με μαρτυρίες τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Κιάτο είχαν προγραμματίσει ψήσιμο  στα γραφεία του Συνδέσμου τους όταν δέχτηκαν επίθεση από 40 περίπου άγνωστους. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι στο χώρο βρίσκονταν περίπου 15 φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης όταν έγινε η επίθεση που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο που φιλοξενεί τα γραφεία των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές και για τραυματίες οπαδούς, χωρίς ευτυχώς να προκύπτει κάτι σοβαρό σχετικά με την κατάστασή τους.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα περίπου στις 13:30 του Σαββάτου αφού όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που είδαν τα γεγονότα εκείνη την ώρα ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να ψήσουν με αφορμή τα εγκαίνια του Συνδέσμου τους.

Τότε έφτασε μια ομάδα 40 αγνώστων -δεν έφεραν διακριτικά- και μπήκαν στο χώρο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια αναφορά για προσαγωγές ή συλλήψεις.

gazzetta.gr

Δύο λεωφόροι Ιωνίας στην Κόρινθο! Διάλεξε και αν είσαι τυχερός θα φτάσεις!

Previous article

Καθαριότητα: Απ΄τα μεγαλύτερα προβλήματα της Κορίνθου. Υπάρχει λύση;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.