4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Στο νοσοκομείο ο Τσιχριτζής μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε

0

Χθες βράδυ την ώρα που επέστρεφε μόνος του στο σπίτι του στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Νοσκοκομείο Κορίνθου όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες (ράμματα στο κεφάλι κτλ) ενώ αυτή την στιγμή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά το περιστατικό αυτό που αμαυρώνει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο για ακόμα μια φορά, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κορινθίας έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορινθίας:

«Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.

Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιείς και δυνατός να συνεχίσει το έργο του.

Εκ του Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας».

 

Ρώτησε κανείς τον Κορίνθιο για το στρατόπεδο;

Previous article

Ιστορική στιγμή για το δήμο Σικυωνίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.