4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σπείρα πορτοφολάδων είχε ρημάξει τουρίστες στην Κόρινθο

0

Πέντε αλλοδαποί, τέσσερις άνδρες ηλικίας από 39 έως 47 ετών και μία 38χρονη, “ξάφριζαν” πορτοφόλια από τουρίστες στην Αρχαία Κόρινθο.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνελήφθησαν και οι πέντε και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Οι ανωτέρω την 21.7.2018 με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από αλλοδαπή πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και έγγραφα και όπως επιπλέον προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 23.7.2018. έως και 11.8.2018, σε επτά περιπτώσεις, αφαίρεσαν από ισάριθμους αλλοδαπούς, πορτοφόλια που περιείχαν χρήματα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις -4.000- ευρώ, σύμφωνα με τους κατόχους τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα  Ασφαλείας Κορίνθου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Γιατί “ξεκαρδίστηκαν” στα γέλια Σεφερλής – Γουλιμής ;

Previous article

Η Motor oil στηρίζει έμπρακτα το Νοσοκομείο Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.