4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΓΡΟΤΙΚΑ

Γιορτή Κάνναβης στο Ξυλόκαστρο

0

Η Canncurecollective είναι ένας συνεταιρισμός κοινωνικού και παραγωγικού σκοπού (Κοιν.Σ.Επ.), που ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2017 με έδρα το χωριό Ρίζα Ξυλοκάστρου.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου μας προκαλούν στην συγκομιδή καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης που θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί.

Μετά την συγκομιδή θα ακολουθήσει γιορτή από μέλη του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης.

Στόχος της εκδήλωσης η ενημέρωση της κοινωνίας της Κορινθίας και όχι μόνο για τις πολλαπλές ιδιότητες και χρήσεις της κάνναβης.

Λίγα λόγια για την Canncurecollective

Η μακρόχρονη ενασχόλησή των μελών του συνεταιρισμού με τις ευεργετικές ιδιότητες στην αποκατάσταση και τη διατήρηση της καλής υγείας, η εμπειρία που απόκτησαν μέσα από τους αγώνες για την νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης και η συνεχώς αυξανόμενη συμβουλευτική επαφή με πληθώρα ασθενών, αποτελούν τα εχέγγυα στο ξεκίνημα της προσπάθειας. Η επιχείρηση στοχεύει πρωτίστως, να αναδείξει τις θεραπευτικές ιδιότητες της κλωστικής και γενικότερα της ιατρικής κάνναβης, προσφέροντας ταυτόχρονα στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ευρύτερες ιαματικές χρήσεις του τόσο παρεξηγημένου φυτού. Με αυτόν τον τρόπο σκέψης και δράσης, οι συνεργάτες της ΚΟΙΝ.Σ.Επ. συμμετέχουν ενεργά σε μια παραγωγική κοινωφελή διαδικασία με πολλαπλά οφέλη για τους ίδιους και τους οικείους τους.

Τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης προσκαλούν το κοινό να συμμετέχει σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία και συγκεκριμένα στη συγκομιδή καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης στην περιοχή Αύρα Ξυλοκάστρου με σκοπό να ενημερωθεί για την παραγωγή και ανάπτυξη του φυτού ενώ αμέσως μετά θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με φαγητό και μουσική από μέλη του Συλλόγου, στην έδρα της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης (ΚΟΙΝ. Σ.ΕΠ) Canna Cure Collective, στο χωριό Ρίζα.

Ένα μεγάλο βήμα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Λουτρακίου

Previous article

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη ΔΕΘ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.