4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑ

Μικρασιατικά 2018: Η Μπέτυ Χαρλαύτη ερμηνεύει Λευτέρη Παπαδόπουλο

0

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Θέλω να τραγουδήσω» από την Ελληνική Ραδιοφωνία, που της εμπιστεύτηκαν σε πρώτη εκτέλεση ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Μπέττυ Χαρλαύτη ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που μας έχει χαρίσει ο μεγάλος ποιητής και στιχουργός μας Λευτέρης Παπαδόπουλος, σε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στο έργο του.

 

Η συναυλία  πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Μικρασιατικών 2018 προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου, ο οποίος κατάγεται από την Προύσα της Μικράς Ασίας και διοργανώνεται από την Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου ενώ σηματοδοτεί την επικείμενη ίδρυση του πολυπόθητου Μουσείου Μικρασιατικών και Προσφυγικών Κειμηλίων του Δήμου Κορινθίων.

 

Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο καταξιωμένος μουσικολόγος και πιανίστας Γιάννης Μπελώνης. Επί σκηνής συμπράττουν επίσης οι μουσικοί: Γιάννης Ματσούκας στο μπουζούκι και το τραγούδι, Βαγγέλης Κονταράτος στην κιθάρα, Γιάννης Πλαγιαννάκος στο κλασικό μπάσο.

 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κορινθίων, το ΚΕΠΑΠ και την Περιφερειακή  Ενότητα Κορινθίας.

Η είσοδος στην συναυλία είναι ελεύθερη

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20:00

 

Το ομότιτλο τραγούδι της συναυλίας περιέχεται στον νέο δίσκο της ερμηνεύτριας με τίτλο «Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη» που ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε συμπαραγωγή με την ΕΡΤ και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής σε ενορχηστρώσεις Γιάννη Μπελώνη.

 

Εδώ μπορείτε να ακούσετε το ομότιτλο τραγούδι

 

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κόρινθο

Previous article

«Τελικά, όλοι το ίδιο είμαστε…»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.