4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λουτράκι: Επανέφεραν στη ζωή 17χρονο αθλητή

0

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου λίγο αφότου είχε ολοκληρώσει το αγώνισμα της Ποδηλασίας των αγώνων Τριάθλου που διεξάγονται στο Λουτράκι, 17χρονος αθλητής Πορτογαλικής υπηκοότητας.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 17χρονος Πορτογάλος, είχε ολοκληρώσει μόλις, το αγώνισμα της Ποδηλασίας και επέστρεφε το ποδήλατο στη θέση του, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως, πάνω του έτρεξαν οι εθελοντές διασώστες, ενώ κλήθηκε εσπευσμένα ο γιατρός της Ομοσπονδίας που ευτυχώς βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά.

 

Ο γιατρός της Ομοσπονδίας Τριάθλου, Κολόμτσας Ελευθέριος, εξηγεί, αποκλειστικά στην κάμερα του loutraki365.gr, ότι όταν έφτασε πάνω από τον 17χρονο αθλητή, ο νεαρός ήταν νεκρός και χρειάστηκε η χρήση απινιδωτή για να τον επαναφέρει στη ζωή.

 

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο εφημερεύον Νοσοκομείο “Αττικόν”, στο Χαϊδάρι, προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ιουστινιάνειο (Ἑξαμίλιον) τείχος

Previous article

Επενδυτής εκ των… έσω στο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.