1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νεμέα για τις Μεγάλες Μέρες

0

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μονοπώλησε την πόλη της Κορίνθου με την χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δυναμικό παρόν στη Νέμεα στα εγκαίνια που πραγματοποίηθηκαν για τις “Μεγάλες Μέρες 2018”.

Ο νέος Υπουργός Υγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, οι  Γενικοί Γραμματείς Χαράλαμπος Κασίμης και  Γιώργος Δέδες, ο πρόεδρος ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές και πολλοί ακόμα παρευρέθηκαν στην τελετή έναρξης και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν χθες βράδυ στη Νεμέα.

Ο δήμαρχος της Νεμέας Κώστας Καλατζής ευχαρίστησε δημόσια τον υπουργό Σκουρλέτη για την έγκριση του έργου του βιολογικού καθαρισμού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και αναφέρθηκε και σε άλλα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί για την περιοχή.

Ο νέος Υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης ζήτησε από τους οινοποιούς του Αγιωργίτικου να έχουν σύντομα συνάντηση για να δρομολογήσουν τα όσα απαιτούνται για να αποκτήση η Νεμέα μια σημαντική σε παγκόσμιο επίπεδο οινική ζώνη.

Ο γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών Γιώργος Δέδες μίλησε για την νέα εποχή που ανοίγεται μετά την έξοδο από την κρίση και αναφέρθηκε σε έργα ανάπτυξης για το δήμο Νεμέας σε όλους τους τομείς.

 

 

Υπό δύσκολες συνθήκες η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κόρινθο

Previous article

Λουτράκι : Συνάντηση για τα «ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.