1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα μας αποκαλύψει ο Κυριάκος απόψε;

0

Σήμερα Παρασκευή αναμένετε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κόρινθο και η ομιλία του γύρω στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα “αποκαλύψει” άραγε ποιους αυτοδιοικητικούς θα στηρίξει το κόμμα και ποιοί θα είναι τελικά στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στις εκλογές που μας έρχονται;

Θα δούμε …

Πάντως το aftodioikisi.gr αναφέρει σχετικά με τα όσα αφορούν την στήριξη της ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο:

Μία δύσκολη περιφέρεια για τη ΝΔ μετά την οριστική ρήξη των σχέσεων του Κυρ.Μητσοτάκη με τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος είχε επανεκλεγεί το 2014 ως ανεξάρτητος και έχει ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος και το 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η υποψηφιότητα που προκρίνεται από την Πειραιώς μετά την εξομάλυνση των σχέσεων του με τον Αντώνη Σαμαρά, είναι αυτή του νυν δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μοιάζει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.  Αν τελικώς, δεν προχωρήσει η περίπτωση του κ. Νίκα, εναλλακτικά εξετάζονται οι υποψηφιότητες του πρώην νομάρχη Κορινθίας και πρώην αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, Νίκου Ταγαρά αλλά και της πρώην βουλευτού, Φεβρωνίας Πατριανάκου. Μάλιστα, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι, τελικώς, ο Π. Τατούλης που το 2019 θα είναι 66 ετών και έχει μακρά θητεία τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (δύο θητείες), θα κάνει τελικώς πίσω, προκειμένου να είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, η κόρη του Εύη Τατούλη, με αποτέλεσμα να διευκονύλει το έργο του υποψήφιου της ΝΔ.

Τρέχει τρέχει το νερό… στους καταρράκτες Λουτρακίου

Previous article

Η Ελενάρα «ξύπνησε» την Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.