1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Πνευματικός ξεκινάει να χτίσει ένα σπίτι από τα κεραμίδια»

0

Ιστορική χαρακτήρισε ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός την ημέρα (28/8/2018) που ο δήμος υπέγραψε την σύμβαση με την εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ και αφορά μηχανήματα που θα εγκατασταθούν στην ιδιόκτητη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Κόρινθο. Η εταιρεία του Λεωνίδα Μπόμπολα αναλαμβάνει την ευθύνη της λειτουργίας της μονάδας αυτής για τους πρώτους 6μήνες.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί πως στις 29 Ιουνίου  η Επιτροπή Αποκλεισμού της Μεγαλονήσου επέβαλε  στην εταιρεία Helector Cyprus Ltd, θυγατρική της Ηλέκτωρ του Ομίλου Ελλάκτωρ  ποινή αποκλεισμού 5 ετών από τη διεκδίκηση και εξασφάλιση οποιουδήποτε δημόσιου έργου στην Κύπρο.

Η απόφαση της Επιτροπής Αποκλεισμού ήρθε σε συνέχεια του σκανδάλου με τις πλασματικές χρεώσεις και τις κατηγορίες για δωροδοκία δημοσίων λειτουργών, για το οποίο βαρύνεται η εταιρεία, αλλά και προσωπικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελλάκτωρ, κ. Λεωνίδας Μπόμπολας.

Βασίλης Νανόπουλος : «Ο κ. Πνευματικός με τη σύμβαση που υπέγραψε με την Ηλέκτωρ, ενώ δεν έχει τακτοποιήσει όλες τις προϋποθέσεις, είναι σα να φτιάχνει ένα σπίτι ξεκινώντας από τα κεραμίδια»

Ο Βασίλης Νανόπουλος και η Συμμαχία Πολιτών είχαν ψηφίσει θετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα της δημιουργίας μιας μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κόρινθο (κομποστοποίησης). Σε δηλώσεις του όμως στον δημοσιογράφο Θύμιο Τσαρμπό , ο Βασίλης Νανόπουλος διευκρίνισε ότι λόγω της προεκλογικής περιόδου και για δημιουργία εντυπώσεων ο δήμαρχος ξεκίνησε εσφαλμένα το έργο και χωρίς να τηρηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

«Δεν έχει άδεια για ΚΔΑΥ, δεν έχει κάδους κομποστοποίησης, δεν έχει εκπαιδεύσει τους πολίτες και δε μας έχει εξηγήσει καν πως θα δουλεύει το εργοστάσιο, με τι προσωπικό μετά το δοκιμαστικό εξάμηνο».

Για ακόμα μια φορά ο Αλέκος Πνευματικός προχωράει βιαστικά χωρίς οργάνωση και σχέδιο ένα σημαντικό έργο για τον δήμο, που θα κοστίσει πολλά χρήματα στους δημότες του (2 εκατ. ευρώ), μόνο και μόνο για προσωπική του προβολή. Εάν δεν εξασφαλίσει την άδεια, κάτι που ευχόμαστε να μην συμβεί, η αγορά αυτών των μηχανημάτων θα αποδειχθεί άσκοπη και ζημιογόνα για τον δήμο μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Βασίλης Νανόπουλος αναφέρετε μεταξύ άλλων στην χαμένη μάχη του δημάρχου Αλέκου Πνευματικού με θέματα καθημερινότητας των δημοτών (καθαριότητα, παιδικές χαρές, κ.α.)

Δείτε το βίντεο:

Ένα σύγχρονο Πανεπιστημιακό Campus στην Περιφέρερεια Πελοποννήσου

Previous article

Για δεύτερη χρονιά «Η τσάντα στο σχολείο»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.