4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

3ο Rally Regularity Σικυωνιών 2018 με τερματισμό στο όμορφο Κεφαλάρι

0

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 3ο Rally Regularity Σικυωνιών 2018 που θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018. Οργανωτής είναι η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων.

Το 3ο Rally Regularity Σικυωνιών 2018 είναι ενταγμένο στο Πρωτάθλημα οδηγών & συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ. Το μήκος της διαδρομής του 3ου Rally Regularity Σικυωνιών είναι 120 χλμ., με 7 Regularity Ειδικές Διαδρομές.

Ο Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (08:00-9:00) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της αφετηρίας – στο Δημαρχείο του Κιάτου. Την Κυριακή το πρωί (ώρα 10.00) θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα και οι συμμετέχοντες θα κάνουν μια νέα όμορφη διαδρομή προς Ξυλόκαστρο, στη συνέχεια προς τα Τρίκαλα μέσω νέων διαδρομών (Σοφιανά – Ξανθοχώρι), όπου θα ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος. Από εκεί μέσω τις παλιάς διαδρομής (Πελλήνη) θα γυρίσουν στο Παναρίτη για να επιστέψουν στο όμορφο Κεφαλάρι για τον Τερματισμό και την Απονομή.

Χορηγός του αγώνα η εταιρία AUTOVISION- IKTEO KOΡΙΝΘΙΑΣ ΕΠΕ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στο mail info@alak.gr ή στο Fax 2741072998 .

Για περισσότερος πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Κορινθία

Η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης

Previous article

Κόρινθος | Η αποχή των νέων από τα κοινά «γερνάει» την πόλη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.