Όταν ο Λάκης έγραφε

Με εντολή να κοπούν τα πλάνα αγανακτισμένων πολιτών

0

Απίστευτα πράγματα με τον οδηγό του πούλμαν –δήμαρχο Κορινθίων-που μετέφερε τους κάμεραμαν των τοπικών καναλιών στην Αλμυρή για να τον δοξάσουν που θα έκανε τα εγκαίνια του δικτύου ύδρευσης.
Εγκαίνια που τελικά ναυάγησαν γιατί ΠΟΤΕ δεν ήρθε το νερό!
Όπως μας είπε συνάδελφος που είχε έρθει στην Αλμυρή για να καλύψει την εκδήλωση , ο δήμαρχος Κορινθίων έδωσε εντολή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι μόλις πάει να μιλήσει ο Αντώνης Παρασύρης να κλείσουν τις κάμερες και να κάνουν δήθεν πως τραβάνε!!
Στη διαταγή πειθάρχησαν αμέσως το SUPER TV του Θύμιου Κάππου και το ΗΛΕΚΤΡΑ  TV  του ζεύγους Θεόδωρου και Ντίνας Κοτσώνη!

Δύο όμως τοπικά ΜΜΕ στη ζούλα τράβηξαν κάποια πλάνα και το e-Korinthos.gr έκανε σχετική ανάρτηση με βίντεο . Δείτε τη:

Αγανακτισμένος πολίτης από τους 5 μήνες χωρίς νερό στον οικισμό του, χάλασε το πάρτυ της παρουσίασης…

Δεν ήταν όλα ρόδινα όπως θα ήθελαν να παρουσιάσουν δήμαρχος και Περιφερειάρχης στην παρουσίαση της ύδρευσης στα Λουτρά αφού εκτός του ότι δεν ήρθε νερό οι συνεντεύξεις διακόπηκαν από αγανακτισμένο πολίτη που κατήγγειλε ότι έχουν κόψει το νερό σε οικισμούς εδώ και 5 μήνες και δέχτηκε τις αποδοκιμασίες από μερίδα αιρετών που ήταν εκεί αλλά και από τον ίδιο το δήμαρχο που είπε πως η αγανάκτηση του ήταν υποκινούμενη.

Πηγή: ekorinthos.gr

Σ.Σ Αγαπητέ Θύμιο Τσαρμπέ ο πρωταγωνιστής των αποδοκιμασιών του Αντώνη Παρασύρη δεν ήταν “μερίδα αιρετών”.  Άλλωστε όλοι κι όλοι οι αιρετοί που βρίσκονταν εκεί ήταν μιά μερίδα! (Αντώνης Παρασύρης λέγεται ο αγανακτισμένος , συνειδητοποιημένος και δραστήριος συμπολίτης μας). Πρωταγωνιστής λοιπόν ήταν ο γνωστός Μήτσος από τα Εξαμίλια, ο “υπασπιστής” του Λούμπα. Στο λεω επειδή ήμουν μπροστά! Είναι αυτός που είπε “καλά θα σας το φέρει το νερό ο ΣΥΡΙΖΑ” και άστραψε από ευτυχία ο βαψομαλάκιας!

 

Λάκης Γιαννιδάκης
03/08/2013

Περπατώ και χορεύω στο βουνό της Ζήρειας

Previous article

Μίνι απόδραση του Νίκου Παππά στην Κορινθία – Σε ποιο εστιατόριο εθεάθη;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.