4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα απομεινάρια μιας καντίνας στην παραλία Κανταρέ

0

Σε πρόσφατα αφιέρωμα της sfedona.gr για τις παραλίες που μπορεί να βρει κανείς στην πόλη της Κορίνθου (Δείτε ΕΔΩ) , διαπιστώσαμε στην  παραλία Κανταρέ λίγα μέρα από εκεί που σταματούν οι ξαπλώστρες (και παλιότερα υπήρχε μια Καντίνα)  ότι η κατάσταση ήταν απαράδεκτη και έτσι τραβήξαμε τις παρακάτω φωτογραφίες θέλοντας στις επόμενες ημέρες να αναδείξουμε το θέμα με σκοπό να βελτιωθεί η εικόνα της παραλίας.

Ξερά χόρτα και σκουπίδια λίγα μέτρα από εκεί που τελειώνει το “οργανωμένο” κομμάτι της παραλίας Κανταρέ (photo:sfedona.gr)

Ανάμεσα στα παλούκια στήνουν τις ομπρέλες τους, θέτοντας σε κίνδυνο μικρά παιδιά (photo:sfedona.gr)

Ξύλινα παλούκια από προϋπάρχουσες ομπρέλες, σκουπίδια, ξερόχορτα, καλάμια και παλέτες διάσπαρτα στον χώρο ανάμεσα σε λουόμενους . Πολύ επικίνδυνο το σημείο που είχε παράνομα  τσιμεντώσει ο ιδιοκτήτης της Καντίνας που λειτουργούσε παράνομα επί αρκετά χρόνια με την ανοχή της δημοτικής αρχής.

Πριν προλάβουμε να αναρτήσουμε το συγκεκριμένο άρθρο, οι κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν και να μιλήσουν στην κάμερα του δημοσιογράφου Θύμιου Τσαρμπού , την ώρα που ο φακός αποθανάτιζε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας Κανταρέ.

Άμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου Αλέκου Πνευματικού που προφανώς ενοχλήθηκε και από την παρουσία του Βασίλη Νανόπουλου στην παραλία. Ο δήμαρχος επέλεξε το TVSuper για να κάνει δηλώσεις εναντίον των πολιτών που βρωμίζουν την παραλία (όπως είπε) και μάλιστα κατηγόρησε κάποιους που για να πετύχουν την αυτοπροβολή τους «επινοούν» βρώμικες παραλίες στο δήμο Κορινθίων.

 

 

Κόρινθος : Κολώνα της ΔΕΗ έπεσε πάνω σε σπίτι

Previous article

“Ημέρας Μνήμης και Τιμής” για τους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.