4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

40 προβολείς φωτίζουν την προπόνηση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου

0

«Οι εποχές είναι δύσκολες και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Πολλοί κάτοικοι Χιλιομοδίου επικοινώνησαν μαζί μου για να μου καταγγείλουν ότι ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου προπονείται βραδινές ώρες ανάβοντας όλους τους προβολείς στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου , περίπου σαράντα στο σύνολο, καταναλώνοντας ρεύμα που επιβαρύνει τους κατοίκους του Χιλιομοδίου μέσω των δημοτικών τελών που πληρώνουμε» , δήλωσε στο sfedona.gr ο πρόεδρος Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος.

Να αναφέρουμε πως στο γήπεδο Χιλιομοδίου προπονείτε μόνο η ομάδα του Ατρόμητου οπότε θα μπορούσε να προγραμματίσει την προπόνησή του πιο νωρίς ή τουλάχιστον να βρει μια οικονομική λύση για τον φωτισμό του γηπέδου τις ώρες των προπονήσεων.

Ο πρόεδρος Χιλιομοδίου μετέφερε τις καταγγελίες των πολιτών ως όφειλε στον πρόεδρο της ομάδας του Ατρόμητου Γιάννη Τσουμάνη και στον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ δήμου Κορινθίων Σταύρο Κεφάλα.

Ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ δήλωσε άγνοια για το θέμα ενώ ο πρόεδρος της ομάδας μάλλον δεν το πήρε και πολύ καλά … αν κρίνουμε από την ανάρτησή του στο fb.

 

Η Περιφέρεια αναλαμβάνει τα ρέματα της Κορινθίας πριν έρθουν οι πλημμύρες

Previous article

Με δυνατό team ξεκινάνε οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αθλούπολης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.