4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

40 προβολείς φωτίζουν την προπόνηση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου

0

«Οι εποχές είναι δύσκολες και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Πολλοί κάτοικοι Χιλιομοδίου επικοινώνησαν μαζί μου για να μου καταγγείλουν ότι ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου προπονείται βραδινές ώρες ανάβοντας όλους τους προβολείς στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου , περίπου σαράντα στο σύνολο, καταναλώνοντας ρεύμα που επιβαρύνει τους κατοίκους του Χιλιομοδίου μέσω των δημοτικών τελών που πληρώνουμε» , δήλωσε στο sfedona.gr ο πρόεδρος Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος.

Να αναφέρουμε πως στο γήπεδο Χιλιομοδίου προπονείτε μόνο η ομάδα του Ατρόμητου οπότε θα μπορούσε να προγραμματίσει την προπόνησή του πιο νωρίς ή τουλάχιστον να βρει μια οικονομική λύση για τον φωτισμό του γηπέδου τις ώρες των προπονήσεων.

Ο πρόεδρος Χιλιομοδίου μετέφερε τις καταγγελίες των πολιτών ως όφειλε στον πρόεδρο της ομάδας του Ατρόμητου Γιάννη Τσουμάνη και στον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ δήμου Κορινθίων Σταύρο Κεφάλα.

Ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ δήλωσε άγνοια για το θέμα ενώ ο πρόεδρος της ομάδας μάλλον δεν το πήρε και πολύ καλά … αν κρίνουμε από την ανάρτησή του στο fb.

 

Η Περιφέρεια αναλαμβάνει τα ρέματα της Κορινθίας πριν έρθουν οι πλημμύρες

Previous article

Με δυνατό team ξεκινάνε οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αθλούπολης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *