1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Μουρούτσος: “Οι σημερινοί διώκτες μου ήταν χθεσινοί ικέτες στο γραφείο μου και σπεκουλαδόροι”

0

Την έντονη αντίδραση του επιχειρηματία και δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μουρούτσου προκάλεσαν τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σε συγκεκριμένα τοπικά ΜΜΕ που όπως υποστηρίζει είναι κατευθυνόμενα από τον δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό.

“Μέχρι σήμερα έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσω την χυδαιότητα αυτή σε πολιτικό επίπεδο. Καλώ τον δήμαρχο να αλλάξει πορεία γιατί ο κόσμος έχει και μνήμη και γνώση”

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο των δηλώσεων του γνωστού επιχειρηματία :

Σε καθημερινή σχεδόν βάση και με τρόπο χυδαίο, δέχομαι προσωπικές επιθέσεις απο συγκεκριμμένα μέσα ενημέρωσης της Κορινθίας, που έχουν άμεση και προσωπική σχέση με τον δήμαρχο Κορινθίων.

Μέχρι σήμερα έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσω την χυδαιότητα αυτή σε πολιτικό επίπεδο. Καλώ τον δήμαρχο να αλλάξει πορεία γιατί ο κόσμος έχει και μνήμη και γνώση. Δεν υπόσχομαι όμως ότι θα συνεχίσω για καιρό να δέχομαι σιωπηλά την νοσηρές φαντασιώσεις ανθρώπων που είναι γνωστός ο Βίος και η πολιτεία τους.

Ο Γιώργος Μουρούτσος δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ, δέσμιος ανθρώπων που η κοινωνία έχει πετάξει στο περιθώριο και σύντομα θα καταλάβουν την ματαιότητα της απερισκεψίας τους. Με την βοήθεια του Θεού και με την εργασία μου κατάφερα να έχω την πολυτέλεια να μου χρωστάνε και όχι να χρωστώ και δεν μιλώ μόνο οικονομικά. Και αν χρειαστεί να μιλήσω πολλοί είναι αυτοί που δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

Οι σημερινοί διώκτες μου ήταν χθεσινοί ικέτες στο γραφείο μου και σπεκουλαδόροι. Είναι αφελείς και νομίζουν ότι κτυπώντας εμένα θα σταματήσουν τον Νίκο Σταυρέλη. Εγώ είμαι ένας απλός στρατιώτης στην προσπάθεια ενός αξιοπρεπούς και δυνατού ανθρώπου. Είναι ελάχιστοι για να μπορέσουν να αλλάξουν πλέον την βούληση των Κορινθίων. Οσο με αφορά προσωπικά πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι η χυδαιότητα δεν μένει ατιμώρητη.

Αν νομίζουν ότι θα με φοβίσουν και θα αναγκάσουν να περάσω απο το “ταμείο” είναι βαθειά γελασμένοι…!

 

Λάμψη, ενέργεια, πάθος, ένταση, ευρηματικές χορογραφίες με την υπογραφή του Παναγιώτη Χαλκιά

Previous article

Δείτε το “εξώφυλλο” που τρέλανε το αντρικό κοινό του FB

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.