ΥΓΕΙΑ

Βιολιά υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου

0

Το Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης, Γραμμή του Χρόνου, συμμετέχει στον Εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου,την Κυριακή 26 Αυγούστου, και ώρα 21:30, και σας προσκαλεί στο χώρο του για μια βραδιά κλασικής, ρομαντικής και σύγχρονης μουσικής, κάτω από τους ήχους του «Κουαρτέτου του Σεληνόφωτος».

Η ομάδα των Γιάννη Παϊβανά (1ο βιολί), Γεωργίας Παϊβανά (2ο βιολί), Νίκου Παϊβανά (βιόλα) και Διονύση Ανδρουτσάκη (βιολοντσέλο) θα μας ταξιδέψει σε τέτοιο φεγγαρόφωτο.

Σας περιμένουμε όλους σε μια μαγευτική βραδιά στη Γραμμή του Χρόνου, με θέα τη θάλασσα.

Είσοδος ελεύθερη.

Θα υπάρχει προγραμματισμένη ξενάγηση στο χώρο του Κέντρου την Κυριακή και ώρα 20:30.

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.

 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης «Γραμμή του Χρόνου»

Το Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης «Γραμμή του Χρόνου» ξεκίνησε τη δράση του τον Σεπτέμβριο του 2017 υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις σχολικές βαθμίδες. Μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει πάνω από 4000 μαθητές. Στεγάζεται στην Ποσειδωνία Κορίνθου, σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 300 τετραγωνικών μέτρων και αξιοποιεί για την επίτευξη των σκοπών της την σύγχρονη τεχνολογία.

Σκοπός του Κέντρου Ιστορίας και Επιστήμης «Γραμμή του Χρόνου» είναι να αναδείξει την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής της Κορίνθου. Μέσα από μια σειρά δράσεων οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με την επιστήμη και τις εξελίξεις της καθώς και με τον θαυμαστό κόσμο της Αρχαίας Ελληνικής και Σύγχρονης Ιστορίας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στο Κέντρου Ιστορίας και Επιστήμης «Γραμμή του Χρόνου» τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας:27410-76420

www.grammi.org

Facebook:Γραμμή του Χρόνου – Κέντρο Ιστορίας & Επιστήμης

 

Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης «Γραμμή του Χρόνου»

Μπουμπουλίνας 54, Ποσειδωνία, Κόρινθος

Δείτε το “εξώφυλλο” που τρέλανε το αντρικό κοινό του FB

Previous article

Λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας στον Συνοικισμό Κορίνθου

Next article

More in ΥΓΕΙΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.