ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Βραχάτι | Γιόρτασαν τα 93α γενέθλια του Μίκη (video)

0

Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας λόγω των πυρκαγιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Αυγούστου  στο Βραχάτι η καθιερωμένη συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» με αφορμή τα γενέθλια του μεγάλου δημιουργού!

Συγκεκριμένα ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1925. Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του ο Μίκης Θεοδωράκης δεν παρέστη ο ίδιος προσωπικά στην συναυλία. Η κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη , διευθύντρια της Λαϊκής Ορχήστρας και Βραχατιώτισα και αυτή κατά μία έννοια μίλησε στην αρχή της συναυλίας.

Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια από μουσικούς – συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους μουσικούς και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας.

Η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με ερμηνευτές τη Γλυκερία, τον Βασίλη Λέκκα και τον Κώστα Πατσιά παρουσίασαν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.

Συναγερμός και στην Κορινθία για τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Previous article

Στις παραλίες της Κορινθίας ταΐζουμε ακόμα τα ψάρια με πλαστικό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.