1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιολογικός καθαρισμός – Ένα έργο πνοής ξεκινά στη Νεμέα

1

Ένα έργο που ο δήμος Νεμέας προσπαθεί να υλοποιήσει από το 2007 πήρε πλέον το πράσινο φως όπως ενημέρωσε με συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κώστας Καλατζης.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στη Νεμέα είπε ο δήμαρχος που βάζει τέλος σε μια κατάσταση δεκαετιών όπου οι βόθροι των σπιτιών κατέληγαν στο δίκτυο ομβρίων υδάτων.

Έδωσε ένα ιστορικό για τις ενέργειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια, από την αρχική ένταξη, την απενταξη του 14 και τις ενέργειες που έγιναν εκ νέου από αυτή τη δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και τον αναπληρωτή υπουργό κ. Χαριση και ζήτησε υπομονή από τους πολίτες αφού θα σκαφτει όλη η Νεμεα.

Τέλος ευχαρίστησε τους Συνεργάτες του που δούλεψαν για το έργο αυτό αλλά και ένα αντιπλημμυρικό ύψους 1εκ. Ευρώ, το δρόμο Νεμέα Κιάτο που θα φέρει κόσμο στη Νεμέα ενώ εξήγγειλε την προσπάθεια που γίνεται να φτιαχτεί ένας παράδρομος για τα φορτηγά και θα επιτρέψει τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων.

Αυτό που επισήμανε είναι ότι τα νερά του βιολογικού θα χρησιμοποιηθούν για άρδευση καλλιεργειών.

Παράλληλα ενημέρωσε πως ξεκινούν νέα έργα οδοποιίας και Αγροτικής οδοποιίας καθώς και συντήρηση σχολικών κτηρίων.

Δείτε στο βίντεο toy ekorinthos.gr τις δηλώσεις του δημάρχου Νεμέας Κώστα Καλατζή :

Λουτράκι | Ξέχασε το φαγητό στο φούρνο και πήρε φωτιά το διαμέρισμα

Previous article

Λικνίσου & Τσικνίσου στο 2ο ΓουρνοπουΛΑΤΙΝ party

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] για την έγκριση του έργου του βιολογικού καθαρισμού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και αναφέρθηκε και σε άλλα μεγάλα έργα που έχουν […]

Comments are closed.