4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΓΡΟΤΙΚΑ

Μια με θέλεις , μια με διώχνεις

0

Τι και αν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες , τι και αν έφτασαν στο σημείο να στρέφουν επιδεικτικά το κεφάλι σε κάθε τους συνάντηση, σε λίγο καιρό έχουμε εκλογές και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση άγιασε την σχέση των δύο ανδρών που εξετάζοντας τις συνιστώσες του εκλογικού χάρτη στην Πελοπόννησο διαπίστωσαν πως το κοινό συμφέρον τους θέλει στο ίδιο στρατόπεδο.
Ο Πέτρος Τατούλης , έχοντας πια πολιτικό αντίπαλο τον Γιώργο Δέδε που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα διεκδικήσει την Περιφέρεια στις ερχόμενες εκλογές, θα επιδιώξει να υλοποιηθούν στο διάστημα που του απομένει  μικρά και μεγάλα έργα στην Κορινθία. Το ίδιο φυσικά επιθυμεί και ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός για να δικαιωθεί για τον αυτοκαλούμενο τίτλο του «Ο δήμαρχος των έργων». Βεβαίως κρατάει και τις ισορροπίες με τον Γιώργο Δέδε γιατί υπάρχουν και τα εθνικά κονδύλια.

Δεν υπάρχει περιθώριο για κόντρες αυτή την στιγμή. Ακόμα και εάν σύμφωνα με τις δηλώσεις Τατούλη ο Πνευματικός επιδεικνύει «σχιζοφρενική συμπεριφορά» (Δείτε ΕΔΩ).   Έτσι στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες , η συνάντηση Τατούλη – Πνευματικού θύμιζε άλλες εποχές (Να θυμίσω … «Πέτρο μου , Αλέκο μου»). Και κάπως έτσι με αυτό τον τρόπο, οι αγκαλιές τους κήρυξαν την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Κάτι που φυσικά σχολιάστηκε και από την μείζονα αντιπολίτευση του ΠΕ.ΣΥ. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» με επικεφαλή τον Νίκο Πατσαρίνο, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η Περιφερειακή Αρχή «μπαίνοντας» βιαστικά στην προεκλογική περίοδο προκάλεσε αναπάντεχα γεγονότα στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η διαδικασία ξεκίνησε με χαιρετισμό συγγενούς περιφερειακού συμβούλου, όταν στο ΠΕ.ΣΥ. δεν έχουν δώσει το λόγο ακόμη και σε δημάρχους για επίμαχα θέματα. Στη συνέχεια είδαμε «εναγκαλισμό» του κ. Τατούλη με τον Δήμαρχο Κορίνθου (τον οποίο χαιρετίσαμε και χαρήκαμε) καθώς και υποσχέσεις για πολλά έργα, με τη σοβαρή παράλειψη όμως να ζητήσουν συγνώμη από τον κ. Πνευματικό για όλα αυτά που του έχουν «ψάλει» παλαιότερα και πιο πρόσφατα στα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας».

Νάνσυ Γιαννιδάκη

Κόντεψε να καεί το νεκροταφείο της Κορίνθου (video)

Previous article

Καταγγέλλουν τον δήμαρχο για προνομιακή μεταχείριση στους πολιτικούς του φίλους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.