1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έχει συνηθίσει πλέον ο Κορίνθιος και θεωρεί φυσιολογικό να είναι βρώμικη η πόλη»

0

Ένα από τα θέματα που το sfedona.gr έχει κάνει πολλές αναρτήσεις, είναι για την καθαριότητα στο δήμο Κορινθίων. Αναμφισβήτητα διεκδικεί μία από τις πρώτες θέσεις στα προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών κυρίως περιμετρικά του κέντρου της πόλης (στις γειτονιές) και στα δημοτικά διαμερίσματα. Φωτογραφίες που φανερώνουν την βρωμιά και την εγκατάλειψη της πόλης, αναρτούν στα social καθημερινά απογοητευμένοι οι Κορίνθιοι.

Η φράση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Πανταζή «Έχει συνηθίσει πλέον ο Κορίνθιος και θεωρεί φυσιολογικό να είναι βρώμικη η πόλη» , πιστεύω πως περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία τουλάχιστον 12 χρόνια.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Πανταζής στον δημοσιογράφο Θύμιο Τσαρμπό αναφέρετε και στο σχέδιο πυρασφάλειας που παρουσίασε πρόσφατα ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός , επισημαίνοντας «Συχνή αιτία πρόκλησης πυρκαγιών είναι τα εύφλεκτα σκουπίδια (γυαλιά, κλαδιά ,κτλ). Το τοπικό σχέδιο του δήμου για την πυρασφάλεια ο δήμαρχος είχε υποχρέωση από τον νόμο και την απλή λογική να το είχε ετοιμάσει πριν χρόνια. Όπως ακόμα και το σχέδιο για σεισμό, σαν έντονα σεισμογενή περιοχή που είμαστε, αλλά δεν υπάρχει τίποτα».

Με την τριλογία άρθρων “Η καθαριοτητα είναι η μισή … συνεννόηση” , το sfedona.gr αναφερόταν σε πολλά από τα θέματα καθαριότητας όπως πλύσιμο κάδων, σκουπίδια που πέφτουν από το απορριμματοφόρο, αλλά και στις υποχρεώσεις των δημοτών προκειμένου να ζούμε σε μια πιο καθαρή πόλη. ( Διαβάστε ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Άλλη μια φωτογραφία που ντρέπεσαι να την βλέπεις. Λίγα μέτρα από το κέντρο της Κορίνθου (πίσω από το στρατόπεδο).

 

Καταπέλτης ο Βασίλης Νανόπουλος: Δεν λειτούργησε η δημοκρατία στην Κόρινθο

Previous article

Κόντεψε να καεί το νεκροταφείο της Κορίνθου (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.