Όταν ο Λάκης έγραφε

Καταπέλτης ο Βασίλης Νανόπουλος: Δεν λειτούργησε η δημοκρατία στην Κόρινθο

0

Φοβερές οι καταγγελίες του Βασίλη Νανόπουλου πριν από λίγο στην διάρκεια σύντομων αλλά ουσιαστικών δηλώσεων στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Βασίλης Νανόπουλος στην ουσία επιβεβαίωσε τα όσα έχουν ακουστεί και γραφεί για την λειτουργία «παρακράτους» στην Κόρινθο.

Καταγγέλλει ευθέως ότι στην Κόρινθο δεν λειτούργησε η δημοκρατία γι αυτό πρέπει να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη.

Κατήγγειλε επίσης ευθέως ότι από την στιγμή που δεν λειτούργησε η Δημοκρατία στην Κόρινθο υπήρξε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος

Δείτε το σύνολο των δηλώσεων του Βασίλη Νανόπουλου:

«Την νίκη στην εκλογική διαδικασία την δίνει η λειτουργία της Δημοκρατίας η οποία στην Κόρινθο δεν λειτούργησε . Υπάρχουν σαφείς πολλές ενδείξεις και στοιχεία που ενισχυουν την θέση μας ότι υπήρξε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος .

Για τον λόγο αυτό προσφύγαμε στην δικαιοσύνη. Γι αυτό όταν δεν λειτουργεί η δημοκρατία λειτουργεί η δικαιοσύνη.

Ζητήσαμε επανακαταμέτρηση των ψήφων, και μετά την προσφυγή στο Διοικητικό πρωτοδικείο θα έχουμε το ποιος είναι ο νικητής στην Κόρινθο στις δημοτικές εκλογές.

Θεωρώ ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει νικητής .

Και εμείς θεωρούμε ότι είμαστε οι νικητές και αυτό θα αναδειχθεί από το Διοικητικό Πρωτοδικείο

Κάναμε έναν αγώνα πολύ τίμιο καθαρό και έντονο .Δεχθήκαμε πάρα πολλές πιέσεις κι εγώ και οι υποψήφιοί μου από την απέναντι πλευρά και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας όλους όσους μας ψήφισαν ,όλους όσους άντεξαν στις πιέσεις τους εκβιασμούς στην κάθε μορφής εκλογική πίεση που δέχτηκαν από τον αντίπαλο συνδυασμό και να τους ευχαριστήσω για την στάση τους.

Η πρόταση μας, της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι κάτι το οποίο ρίζωσε στην κοινωνία, είναι κάτι το οποίο άλλαξε τα δεδομένα  στην πόλη της Κορίνθου και τον Δήμο Κορινθίων και νομίζω ότι είναι μια σημαντική ελπίδα για το μέλλον».

Λάκης Γιαννιδάκης
28/5/2014

“Μην αγγίξει κανείς την Ορεινή Κορινθία… σας έφαγα κερατάδες”

Previous article

«Έχει συνηθίσει πλέον ο Κορίνθιος και θεωρεί φυσιολογικό να είναι βρώμικη η πόλη»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.