Σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των Ε.Π.Σ. στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ο γενικός αρχηγός του Γ.Π.Σ. Πέλοψ Κιάτου, Παναγιώτης Λαμπράκης, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, εκπροσωπώντας την ομάδα στην κρίσιμη αυτή διαδικασία, όπου θα μάθει τους αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον δρόμο προς τη Γ’ Εθνική.
Η διαδικασία της κλήρωσης
Συνολικά 56 ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα:

-
53 πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.)
-
3 δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτικών Ενώσεων
Οι ομάδες θα χωριστούν σε 8 ομίλους, και από αυτές 28 ομάδες θα πάρουν την πολυπόθητη άνοδο:
-
Οι 24 πρώτες τρεις κάθε ομίλου
-
Οι 4 καλύτερες τέταρτες
Η σέντρα στα μπαράζ ανόδου έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 26 Απριλίου, ενώ οι Ενώσεις έχουν προθεσμία μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου να αναδείξουν τους πρωταθλητές τους.
Όλα τα βλέμματα στον Πέλοπα Κιάτου
Για τον Πέλοπα Κιάτου, αυτή είναι μια σπουδαία στιγμή, καθώς η ομάδα περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της στη μάχη για την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.
Η αγωνία κορυφώνεται και πλέον η ομάδα του Κιάτου μετρά αντίστροφα για τις μεγάλες αναμετρήσεις!
Comments