1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόρφος: «Με τα πόδια» έρχεται το ρεύμα;

0

Η υπόσχεση που δόθηκε από τον αντιδήμαρχο Κορίνθου Μιχάλη Χατζή στους κατοίκους του Κόρφου, έμεινε απλά … υπόσχεση! Πάνε δυο μήνες από τότε που το sfedona.gr δημοσίευσε το άρθρο «Τα παιδιά του Κόρφου ζητούν την στήριξή μας ! Τους υποσχέθηκαν πολιτισμό και τους παρέδωσαν σκουπίδια» ακολούθησαν πολλά ρεπορτάζ από τα τοπικά ΜΜΕ που ανάγκασαν τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Χατζή να δεσμευτεί πως σε δυο μέρες το κτίριο του παλιού δημοτικού σχολείου Κόρφου θα έχει ρεύμα.
Σήμερα το κουτί της ΔΕΗ στον τοίχο του σχολείου παραμένει άδειο και η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθόλου, απεναντίας η εικόνα της εγκατάλειψης στον συγκεκριμένο χώρο γίνεται πιο τραγική. Τα παιδιά του Κόρφου δικαίως ζητούν να γίνει πολιτιστικό κέντρο, τι κάνετε εσείς για αυτό;

Αν δεν ενεργήσουν άμεσα το παραδοσιακό κτήριο του παλιού σχολείου θα λεηλατηθεί (photo:sfedona.gr)

Γιατί δεν απομακρύνεται τα μπάζα και τα σκουπίδια από την αυλή; Μας τιμά αυτή η εικόνα σε ένα τουριστικό θέρετρο της Κορίνθου; (photo:sfedona.gr)

Οι κάτοικοι του Κόρφου είναι εξαγριωμένοι με την απουσία έργων της δημοτικής αρχής Πνευματικού στον τόπο τους. Αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας και διαμαρτύρονται ότι όχι μόνο δεν έχουν δει ανάπτυξη στον Κόρφο αλλά στερούνται βασικές υπηρεσίες.

«Δεν υπάρχει Κέντρο Υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Σολυγείας. Αν πάθουμε κάτι περιμένουμε ασθενοφόρο από την Κόρινθο… αν μας προλάβει», αναφέρει στο sfedona.gr μόνιμος κάτοικος του Κόρφου.

«Σε ένα τουριστικό μέρος όπως είναι ο Κόρφος δεν υπάρχει ούτε ένα ATM για να κάνουμε ανάληψη χρημάτων», διαμαρτύρεται μια κυρία που παραθερίζει στον Κόρφο.

Σε μια παραδεισένια γωνιά της Κορινθίας, το γραφικό ψαροχώρι του Κόρφου κάποιοι μάλλον δεν θέλουν να το δουν να ευημερεί και να προοδεύει.

Ο Κόρφος δεν έτυχε δυστυχώς της σημασίας που το αρμόζει από την δημοτική μας αρχή. (photo:sfedona.gr)

Η καμπάνια του Dental Health με moto «Say Cheese στο νέο σου χαμόγελο» φέρνει μια νέα εποχή

Previous article

Υπέροχες μέρες στο SportCamp

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.