4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βασίλης Δήμας: Ήρωας ή ηθοποιός;

0

Πρωταγωνιστής σε ένα video που έγινε viral τις τελευταίες μέρες στο FB, ο Κορίνθιος Βασίλης Δήμας φέρεται να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του προκειμένου να γλυτώσει την ευρύτερη περιοχή της παραλίας Καλάμια από τις καταστροφικές συνέπειες των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν πρόσφατα.

Η οικία του Βασίλη Δήμα βρίσκεται στο τέλος της οδού Κωστή Παλαμά και έχει πλημμυρίσει αρκετές φορές από τα νερά που συσσωρεύονται κατά την διάρκεια δυνατών βροχών. «Έχουν κλείσει τον κεντρικό αγωγό όμβριων στα Καλάμια και το νερό δεν έχει από πού να φύγει», φωνάζει ο Βασίλης Δήμας  και συνεχίζει «έχω ενημερώσει τον δήμαρχο πολλές φορές και δεν έκανε τίποτα».

Παραλία Καλάμια. Κλειστός ο αγωγός πίσω από τις ξαπλώστρες

Παρακολουθώντας τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών στην Αττική, ο Βασίλης αποφάσισε να μην αφήσει την μοίρα του στο έλεος καιρού, Ξηριά και δημάρχου και άρπαξε το φτυάρι και τον γκασμά και επί 5 περίπου ώρες έσκαβε ασταμάτητα για να ανοίξει τον αγωγό, να φύγουν τα νερά. Κάτω από την βροχή θέτοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο αλλά … τα κατάφερε.

Ο Βασίλης μετά από 5 ώρες σκαψίματος ανοίγει τον αγωγό

Και πολλοί είπαν πως αν δεν ήταν ο Βασίλης να πάρει την πρωτοβουλία αυτή, η πόλη θα είχε πλημμυρίσει σε πολλά σημεία. «Ήρωας ο Βασίλης».

Με ορμή τα νερά κατευθύνονται στην θάλασσα

Είδε το βίντεο άκουσε και τα σχόλια ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός που μόλις λίγες μέρες πριν είχε με σιγουριά δηλώσει μπροστά στο γυαλί πως «η πόλη της Κορίνθου είναι καλά οχυρωμένη και δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα» και σου λέει …

«Σκηνοθετημένα όλα» και μάλιστα με την υπογραφή του Δημήτρη Τζαναβάρα σε μια γερμανική υπερπαραγωγή.

Και να το κουίζ προς Κορινθίους …

Ο Βασίλης Δήμας είναι ήρωας ή ηθοποιός ;

 

Νάνσυ Γιαννιδάκη

Ποτέ κολιός τον Αύγουστο!

Previous article

“Θρίαμβος” της Δημοτικής Αρχής Πνευματικού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.