4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δυσφορία για τα κουνούπια στην Κορινθία

0

Απελπιστική η κατάσταση από τις επιθέσεις των κουνουπιών με την ανησυχία να προστίθεται λόγω των δημοσιευμάτων που κάνουν λόγω για κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Κορινθία και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους.

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζει πως είναι άμεση η ανταπόκριση της στα αιτήματα των Δήμων για την καταπολέμηση των κουνουπιών και ανεφέρετε στο πρόγραμμα που υλοποιείται στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Το ερώτημα είναι αν και οι υπόλοιποι δήμοι της Κορινθίας έχουν ζητήσει την συνδρομή της Περιφέρειας για να περιορίσουν το πρόβλημα. Έχουν στείλει αιτήματα για για να ενταχθούν στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών;

Σε μια έρευνα που κάναμε σχετικά με το δήμο Κορινθίων δεν λάβαμε καμία απάντηση. Απάντηση δεν πήραμε ούτε από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.Θα λέγαμε πως ο ένας μεταφέρει την ευθύνη στον άλλον.

Ο κόσμος όμως ανησυχεί και θα πρέπει επιτέλους οι υπεύθυνοι να βγουν και να μας ενημερώσουν για το σχέδιο δράσης που έχουν , αν έχουν για να πάρουμε και εμείς τα μέτρα μας.

Κόρινθος |Το παιχνίδι παίζεται ακόμα

Previous article

Πελοπίδας Μαυρόπουλος : Ένας μαέστρος για όλα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.