Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας άρθρο, το βράδυ της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:30, ξέσπασε πυρκαγιά σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων “Μουστάκας”, στο 85ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, στην περιοχή Κουτουμάτσα, κοντά στην Αρχαία Κόρινθο.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στο γκαράζ, στο πίσω μέρος της επιχείρησης. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που επενέβη με 3 οχήματα και 9 πυροσβέστες, καθώς και στη βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Κορίνθου, η φωτιά περιορίστηκε και δεν επεκτάθηκε σε περισσότερα οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sfedona.gr τέσσερα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές και σχεδόν καταστράφηκαν, ενώ η ακριβής αιτία της φωτιάς παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε τέσσερα σταθμευμένα ΙΧ οχήματα, στον αύλειο χώρο επιχείρησης στο ύψος του 84ουχλμ Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών, στην #Αρχαία_Κόρινθος.
Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 19, 2024
Φώτο Vas~Val
Comments