4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Λαρσινού

0

Πέντε ημέρες μετά την είδηση που συγκλόνισε την Κορινθία και όλη την Ελλάδα για τον θάνατο του επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού , ανακοινώνεται από την οικογένεια του , την μεγάλη “οικογένεια του” ότι η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις 4 το απόγευμα.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφανιών να δοθούν τα χρήματα σε όποιον επιθυμεί στο Ευθύμειο Κέντρο και στο Χαμόγελο του παιδιού.

Να αναφέρουμε ότι χθες το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας συνεδρίασε εκτάκτως για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιάννη Λαρσινού .

Ακολουθεί η ανακοίνωση :

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Επιμελητηρίου Κορινθίας, συνεδρίασε χθες, Τετάρτη 18/7/2018  με αφορμή τον απροσδόκητο θάνατο του Γιάννη Λαρσινού.

Τη βαθύτατη λύπη τους για την ξαφνική απώλεια του επιχειρηματία εξέφρασαν  τα μέλη του Συμβουλίου και οι υπάλληλοι του επιμελητήριου. Ο Γιάννης Λάρσινος ήταν σπουδαία προσωπικότητας  της Κορινθίας και  η απουσία  του αποτελεί γεγονός με τεράστια σημασία για την τοπική οικονομία και την κοινωνία.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος προσέφερε στην Κορίνθια επενδύσεις και  θέσεις εργασίας. Ήταν επίλεκτο μέλος του Επιμελητηρίου και πρότυπο για την επιχειρηματικότητα στον τόπο μας.

Το  μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν  η  απόδοση οφειλομένων τιμών στον Γιάννη Λαρσινό.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

  1. Η σύσσωμη παρουσία του Διοικητικού Συμβούλιου στην κηδεία του εκλιπόντος
  2. Την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας οι σημαίες του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα κυματίζουν μεσίστιες.
  3. Κατάθεση Στεφάνου

4.Το επιμελητήριο Κορινθίας θα σταθεί με όποιον τρόπο του ζητηθεί κοντά στα παιδιά και στην οικογένεια  του Γιάννη Λαρσινού και στον επιχειρηματικό όμιλο για να συνεχίσει απρόσκοπτα την δράση του.

  1. Προς τιμή του η αίθουσα του αμφιθέατρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα μετονομαστεί σε “Αίθουσα Γιάννη Λαρσινού”, τιμώντας έτσι στο πρόσωπο του την Κορινθιακή επιχειρηματικότητα, την ευγένεια, το ήθος και την άδολη προσφορά του στην κοινωνία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας

Παναγιώτης  Πιτσάκης

 

 

Η επιστροφή της Ειρήνης Παππά στο Χιλιομόδι

Previous article

ΝΕΟ κόμμα , νέες συναντήσεις για την Κατερίνα Παπακώστα στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.