4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η επιστροφή της Ειρήνης Παππά στο Χιλιομόδι

0

Το μυστήριο λύθηκε και έγινε γνωστό που βρίσκεται η αγαπητή ηθοποιός Ειρήνη Παππά, που έδωσε σημεία ζωής αφού επέλεξε το Χιλιομόδι Κορινθίας και το πατρικό σπίτι της, που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, για να κάνει φέτος τις διακοπές της.

Έχοντας στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο της ανιψιό και σπουδαίο σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, η 92χρονη ηθοποιός με πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια, αισθάνθηκε την ανάγκη να βρεθεί και πάλι στα πάτρια εδάφη… Στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε!

H δημοσιότητα για τη μεγάλη Ελληνίδα σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί παρελθόν. Η ίδια άλλωστε, ποτέ δεν ήθελε η ζωή της να γίνεται είδηση και για κανένα λόγο. Πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, που λόγω και των προβλημάτων υγείας έχει επιλέξει την απόλυτη σιωπή προς όλα τα ΜΜΕ. Κάθε είδηση για εκείνη βγαίνει με πολύ μεγάλη δυσκολία αλλά και ταπεινότητα απέναντι στο πρόσωπο ενός κολοσσού παγκοσμίου φήμης της υποκριτικής τέχνης.

thecaller.gr

Η Κορινθία δεν είναι φιλική στα ΑμεΑ

Previous article

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Λαρσινού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.