4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η σχέση του Γιάννη Λαρσινού με τους εργαζόμενους της εταιρείας

0

Στην Κόρινθο παραβρέθηκε χθες η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου για εκδήλωση-συζήτηση πάνω σε θέματα ανθρώπων ΑΜΕΑ.

Στο παρασκήνιο της εκδήλωσης η αντιπεριφερειάρχης , άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει , φανερά συγκινημένη, για την απώλεια του μεγάλου Κορίνθιου επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού.

«Μου είναι αδιανόητο να βρίσκομαι στην Κόρινθο και να μην αναφερθώ πρώτιστος σε αυτό το θλιβερό γεγονός που με έχει συγκλονίσει. Ο Γιάννης υπήρξε πολύ καλός μου φίλος. Ένας άνθρωπος ξεχωριστός .  Τόσο πάνω στην δουλειά του όσο και στις προσωπικές του σχέσεις. Ένας επιχειρηματίας που πραγματικά έβαζε τους εργαζόμενους στην εταιρεία του , πάνω απ΄όλα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά , στις αρχές της κρίσης , του πρότεινε κάποιος να μειώσει το προσωπικό για να μπορέσει με ευελιξία να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα όπως έκαναν οι περισσότερες επιχειρήσεις . Δεν θα ξεχάσω το πως αντέδρασε ο Γιάννης Λαρσινός. Άλλαξε το πρόσωπό του , σκοτείνιασε. Και σαν να τον μαλώνει είπε πως  θεωρεί απαράδεκτο να επιλέξει αυτόν τον τρόπο επιβίωσης μέσα στην κρίση. Στους δύσκολους καιρούς δεν εξοντώνεις την οικογένεια σου , την στηρίζεις.

Αυτός ήταν ο Γιάννης Λαρσινός».

Δήμος Κορινθίων│ Δυο μέτρα , δυο σταθμά για τις επιδοτήσεις σωματείων ;

Previous article

Η Κορινθία δεν είναι φιλική στα ΑμεΑ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.