1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Κορινθίων│ Δυο μέτρα , δυο σταθμά για τις επιδοτήσεις σωματείων ;

0

Ένα από τα θέματα που απασχολεί την τοπική κοινωνία πολύ συχνά (με αρνητικά σχόλια δυστυχώς) έχει να κάνει με τις επιχορηγήσεις σωματείων από τον δήμο Κορινθίων.

Ο Νίκος Σταυρέλης , αφήνει υπονοούμενα για επιλογές με μη αξιοκρατικό τρόπο στα σωματεία που αιτούνται για επιχορήγηση. Λέτε όντως η δημοτική αρχή να μην τηρεί ίδια μέτρα και σταθμά για όλα τα σωματεία ;;;;

Η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Σταυρέλης στην σελίδα του στο fb :

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την άνιση μεταχείριση των πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής. Αν δεν είσαι αρεστός δεν παίρνεις επιχορήγηση.
Χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο τελευταίο ακριβώς θέμα της ημερήσιας διάταξης (30ο και 31ο τυχαία άραγε;;) η πρόταση του Δημάρχου ήταν να εγκριθεί επιχορήγηση στο Σύλλογο ΑΡΚΑΔΩΝ με 3.000 € και στον Σύλλογο Πετοσφαίρισης Γυναικών ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Α΄κατηγορία) με 10.000 €. Ομόφωνα έγινε δεκτή η πρόταση από το Συμβούλιο.
Παράλληλα τέθηκε εκ μέρους μου , αλλά και από τον κ. Λαμπρινό θέμα να επιχορηγηθούν τα σωματεία ΟΛΥΜΠΑΔΑ ΑΣΣΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΦΙΛΟΙ ΤΗς ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΛΜΥΡΗΣ, τα οποία έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα στο Δήμο. Ζητήσαμε μάλιστα να τεθεί σε ψηφοφορία.
Δυστυχώς ο Δήμαρχος αρνήθηκε για άλλη μία φορά. Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου δεσμεύτηκε ότι θα εισάγει τις αιτήσεις στην επόμενη συνεδρίαση. ΙΔΩΜΕΝ!!!!!!

Ο Πνευματικός χάνει την δύναμή του μετά από σημαντική απόρροια ψήφων

Previous article

Η σχέση του Γιάννη Λαρσινού με τους εργαζόμενους της εταιρείας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.