ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έξι μετάλλια μετράει μέχρι στιγμής η Ελλάδα – Επόμενος στόχος;

0

Η Ελλάδα κατάφερε με το χάλκινο του Εμμανούλη Καραλή στο επί κοντώ, να φτάσει τα έξι μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και να ισοφαρίσει τη συγκομιδή που είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το χάλκινο μετάλλιο με το άλμα του στα 5.90μ και έφερε έτσι το 6ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Νο 127 στην ιστορία της στο θεσμό.

Είχαν προηγηθεί δύο μετάλλια στην κωπηλασία, το χάλκινο των Παπακωνσταντίνου – Γκαϊδατζή και το χάλκινο των Κοντού – Φίτσιου καθώς επίσης το ασημένιο μετάλλιο του Χρήστου στην κολύμβηση (200μ. ύπτιο) και το χάλκινο του Τσελίδη στο τζούντο (κατηγορία των 90 κιλών), όπως φυσικά και το χάλκινο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Το 6ο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αποτελεί ισοφάριση της συγκομιδής που είχε η Ελλάδα στο Ρίο πριν από οκτώ χρόνια. Επόμενος στόχος; Τα οκτώ (8) μετάλλια, που είχε κατακτήσει η Team Hellas στην Ατλάντα το 1996.

 

Οι final act διασχίζουν και πάλι τον Ισθμό, συντροφιά με την Τάνια Κικίδη

Previous article

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ξυλοκάστρου την Παρασκευή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.