4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑ

Η έκπληξη στην συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Βέλο

0

Για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Χαρούλης βρέθηκε στον προφήτη Ηλία στο Βέλο και ανταμώσαμε σε μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά.

Η συναυλία που έδωσε το περασμένο Σάββατο έκανε πιο πλούσιο σε αναμνήσεις το καλοκαίρι μας . Ο Χαρούλης ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε πάνω στη σκηνή . Επικοινωνιακός , αισθαντικός , ζωηρός και σε άμεση επικοινωνία με το κοινό , τα «κοπέλια» όπως λέει και ο ίδιος που ανέβηκαν για να τραγουδήσουν μαζί του.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντής Πιστιόλης , ο νεαρός μουσικός από την Κόνιτσα που καθήλωσε κυριολεκτικά όσους παρευρέθηκαν στην συναυλία.

Ο Κωνσταντής είναι 28 χρονών , παίζει ότι πνευστό μπορείς να φανταστείς (κλαρίνο, φλογέρα, μελόντικα, τσαμπούνα, άσκαυλο, τρομπέτα, φλάουτο) , τραγουδάει με πάθος τα ηπειρώτικα και οδηγεί την παραδοσιακή μουσική σε άλλο επίπεδο κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή.

Η παρουσία του και η κίνηση του πάνω στο stage σε παραπέμπουν σε ροκ συναυλία αλλά αυτό που ακούς σε ταξιδεύει στα χωριά της Πίνδου και στον Ψηλορείτη όταν συνοδεύει τον Χαρούλη.

Μοναδικός. Μπράβο του ! Όπως μαγευτικοί ήταν όλοι οι μουσικοί που πλαισίωσαν τον Χαρούλη. Καλή αντάμωση και πάλι.

 

O Πέτρος Τατούλης για τον Γιάννη Λαρσινό

Previous article

Υποδεχόμαστε τον «Χρυσό» Πρωταθλητή κόσμου Αντώνη Μέρλο!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.