4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάχη με τον χρόνο για την έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018»

0

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των 7 Επιμελητηρίων Πελοποννήσου στην Κόρινθο σε μια προσπάθεια να ενώσουν  και πάλι τις δυνάμεις τους για 3η χρονιά ώστε να διοργανώσουν μία δυναμική έκθεση το Σεπτέμβρη , αυτή την φορά στην Κορινθία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη  στην δημοσιογράφο Χριστίνα Τσιορωτά (moriasnews.gr)  ,  «εγκρίθηκε η διεξαγωγή στο σύνολό της . Όλοι οι πρόεδροι θα στηρίξουν την έκθεση στην Κόρινθο η οποία  θα είναι «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018»».

Η φιλοσοφία της παραμένει η ίδια και αλλάζει μόνο το όνομα καθώς υπάρχουν νομικά κολλήματα με την ονομασία “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO”.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας δίνει πραγματική μάχη με το χρόνο , επισημαίνει ο Παναγιώτης Πιτσάκης γνωρίζοντας όλοι την γραφειοκρατία που υπάρχει και θα ζητήσει την στήριξη όλων των Κορίνθιων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στο κέντρο της Κορίνθου.

«Δεν κρατούμε κακία σε κανέναν, τους καλούμε όλους, και τους θεσμικούς που διαφώνησαν, να έρθουν να δουν πόσο πετυχημένη θα είναι η έκθεση  είναι και πόσο λάθος έκαναν όταν καταψήφισαν την παραχώρηση του χώρου στο λιμάνι.»

Ο «Κλεισθένης» ενισχύει την συμμετοχή της γυναίκας στα κέντρα λήψης αποφάσεων της αυτοδιοίκησης

Previous article

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για το τριαθλητικό ραντεβού της χρονιάς στο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.