ΥΓΕΙΑ

Συνέντευξη με την famous Nail Artist Tracy Σμυρναίου

0

Δεν υπάρχει γυναίκα στην Ελλάδα που να μην γνωρίζει την εκπληκτική δουλειά της Tracy Σμυρναίου  και αν πούμε πως δεν είμαστε τυχερές που είναι Κορίνθια και την έχουμε δίπλα μας (για πολλούς λόγους) θα είναι ψέμα.

Είναι από τις γυναίκες που δημιουργούν τάσεις και μόδα στο χώρο της ομορφιάς . Την επισκεφθήκαμε στο στούντιο νυχιών “TRACY the art of elegance” που λειτουργεί παράλληλα με τη σχολή “ΝAIL ACADEMY” στην Κόρινθο και εντυπωσιαστήκαμε από το πάθος της για δημιουργία , την αγάπη της για την αισθητική και την ικανότητά της να υλοποιεί κάθε βήμα με άψογο επαγγελματισμό.

Σε μία από τις εμφανίσεις της σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή

1. Tracy ποιο είναι το πιο παράξενο σχέδιο που σου έχει ζητήσει ποτέ πελάτισσα;

Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι αυτή που ζητάω να δημιουργήσω παράξενα σχέδια στα νύχια τους!!! Πριν χρόνια θυμάμαι έκανα ουρά γοργόνας το ελεύθερο άκρο στο νύχι μιας πελάτισσας! Έχω επίσης ζωγραφίσει για το μουντιάλ σημαίες σε όλα τα νύχια μιας κοπέλας! Σε τρισδιάστατη μορφή σχεδίων ..που είναι και η αγαπημένη μου τεχνική ή… από αυγά τηγανιτά – ντονατσάκια – παγωτά μέχρι πασχαλίτσες και ποντικάκια! Και αν κάτσω και άλλο θα θυμηθώ πολλά να σας διηγηθώ!

Με το μπλε του ωκεανού στα νύχια της Κατερίνας Στικούδη

2. Το πιο «δυνατό» fashion show που έλαβες μέρος ;

Το τελευταίο fashion show ήταν ένα από τα πιο σημαντικά project που έχει αναλάβει το Nail Academy by Nyxi Nyxi και έγινε στο Μουσείο Μπενάκη το οποίο φιλοξένησε την παγκόσμιας σημασίας ιστορική επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier!
Γι΄ αυτό λοιπόν το σημαντικό γεγονός νιώθω ιδιαίτερα περήφανη που υπήρξα μέλος της ομάδας που επιμελήθηκε τα nail looks των μοντέλων της επίδειξης να αναφέρω ενδεικτικά τα ονόματα των Βίκυ Καγιά , Κατερίνα Λέχου, Μπέτυ Μαγγίρα, Κατερίνα Στικούδη, Ζέτα Δούκα μερικές εκ των οποίων περπάτησαν τις σπουδαίες δημιουργίες του σχεδιαστή.

Μουσείο Μπενάκη – Επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier . Με την Βίκη Καγιά επί το έργο …

  3. Τι χρειάζεται από τεχνίτρια νυχιών να γίνεις Nail Artist ;

Ένας άνθρωπος που εργάζεται και δημιουργεί κάτι με τα χέρια λέγεται ‘τεχνίτης’. Ο άνθρωπος που δημιουργεί όχι μόνο με τα χέρια αλλά με την ψυχή και την καρδιά του ονομάζετε καλλιτέχνης. Για να γίνεις λοιπόν NailArtist χρειάζεται όχι απλά αγάπη αλλά κάτι παραπάνω : Πάθος για την δουλειά σου!!!

Προετοιμασία για καλοκαιρινές διακοπές …

4. Γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό όσων αποφοιτούν από την σχολή Nail Academy γίνεται ανάρπαστο από την αγορά εργασίας …

Αυτό είναι κοινό μυστικό στην αγορά εργασίας και δεν είναι κάτι που κερδίζετε εύκολα. Οι λόγοι που η σχολή μας έχει κατακτήσει αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα είναι οι εξής:

  • Η ποιότητα της εκπαίδευσης και των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη
  • Η φιλοσοφία μου ως εκπαιδεύτρια είναι να μη φύγει μαθητής χωρίς να έχει πίστη στις ικανότητες του
  • Είμαστε πάντα μέσα στην τάξη, σε κάθε τμήμα , 2 εκπαιδεύτριες
  • Το μάθημα δεν σταματά μόνο στον σκελετό του εκπαιδευτικού προγράμματος (το οποίο συνεχώς εξελίσσεται μέσα από τις τάσεις τις παγκόσμιας αγοράς) αλλά συνεχίζεται και μέσα από την πολυετή εμπειρία μου σε αυτό τον κλάδο.

Βεβαίως για όλα αυτά αλλά και ακόμα περισσότερα μπορούν όσες επιθυμούν να έρθουν την Δευτέρα 16 Ιουλίου στην σχολή για να μας γνωρίσουν από κοντά με την ευκαιρία του OPEN DAY που διοργανώνει το Nail Academy . Επιθυμούμε να ενημερωθούν για την φιλοσοφία της σχολής μας  , τα μαθήματα , τις παροχές και τα δώρα που προσφέρουμε … και φυσικά να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση τους .

Περιφέρεια Πελοποννήσου, μια μεγάλη ανορθογραφία

Previous article

Συνάντηση Δραγασάκη – Τατούλη για την ίδρυση της Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου

Next article

More in ΥΓΕΙΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.