4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΑΕΔ : 7 κατοικίες σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

0

Οι επτά κατοικίες αντιστοιχούν σε τέσσερις τριώροφες μεζονέτες εντός της πόλης και σε τρία διαμερίσματα πολυκατοικιών στο παραθαλάσσιο μέτωπο

Παραχωρητήρια χρήσης επτά κατοικιών στο Κιάτο, που αγοράστηκαν με το πρόγραμμα αγοράς κατοικίας ΠΑΚΑΔΙ του τ. ΟΕΚ, παρέδωσε στους δικαιούχους η διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, καθ. Μαρία Καραμεσίνη, την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Οι επτά κατοικίες αντιστοιχούν σε τέσσερις τριώροφες μεζονέτες εντός της πόλης και σε τρία διαμερίσματα πολυκατοικιών στο παραθαλάσσιο μέτωπο.

«Είναι μεγάλη μου χαρά», δήλωσε η Μ. Καραμεσίνη, «που παραδίδω τα κλειδιά και τα προσωρινά παραχωρητήρια σε επτά οικογένειες που είχαν ανάγκη ιδιόκτητης κατοικίας. Ο ΟΑΕΔ, ως διάδοχος του τ. ΟΕΚ, επισκεύασε τα διαμερίσματα που κληρώθηκαν το 2016 και τα παρέδωσε άρτια και πλήρως λειτουργικά». «Στόχος μας», τόνισε η διοικήτρια, «είναι να παρέχουμε ποιοτική κοινωνική κατοικία. Οι δικαιούχοι θα κάνουν χρήση όλων των ευνοϊκών ρυθμίσεων για δανειολήπτες από κεφάλαια του τ. ΟΕΚ που ορίζονται από τις σχετικές αποφάσεις της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Εργασίας».

Μετά την τελετή παράδοσης των κατοικιών, η κα Καραμεσίνη επισκέφθηκε τα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ στα Μέγαρα, την Κόρινθο και το Κιάτο. Εκεί συναντήθηκε και συζήτησε με στελέχη και εργαζόμενους του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο των άμεσων κι αμφίδρομων επαφών της µε τους εργαζόμενους του Οργανισμού σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Νεμέα : Οι χορευτικές φιγούρες του ιερέα στο τσάμικο της Φιλιώς Πυργάκη

Previous article

Κιάτο : Δωρεάν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης σε ενηλίκους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.