4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμοι για τυχόν κρούσματα ελονοσίας και ιού του Δυτικού Νείλου

0

Όπως μας ενημέρωσε η διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Καλομοίρη Δήμητρα , επισκέφτηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, με σκοπό να ενημερώσει το προσωπικό, για την ελονοσία και τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Η εκπαίδευση έγινε στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενεργητικής Αναζήτησης Κρουσμάτων Ελονοσίας που υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η ενημέρωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και την παρακολούθησαν ιατροί, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, προκειμένου το νοσοκομείο να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων.

Τα κουνούπια ο πιο συχνός τρόπος μετάδοσης

Το sfedona.gr έχει πολλές φορές κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την έλλειψη απαραίτητων μέτρων πρόληψης κατά των κουνουπιών στο δήμο Κορινθίων. Πρόσφατα ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υπέγραψε σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το εν λόγο θέμα. Τι γίνεται με την Κόρινθο αλλά και με τους υπόλοιπους δήμους ;

Δεν τολμάμε να βγούμε έξω αν πρώτα δεν ψεκαστούμε με αντικουνουπικό …

 

 

Ψωνίζουμε ελληνικά και οικολογικά

Previous article

Πιο πολλά πειράματα και πειράγματα για … μικρούς επιστήμονες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.