1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλημμύρισαν τα Εξαμίλια

0

H Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ κατηγορεί τον Δήμο Κορινθίων και την κυβέρνηση για την απουσία των αντιπλημμυρικών έργων προστασίας που επιβεβαιώνουν οι εικόνες πλημμυρισμένων δρόμων στην περιοχή των Εξαμιλίων.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

Μια μπόρα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν αυλές και σπίτια και να σημειωθούν ζημιές στα Εξαμίλια Κορινθίας, καθιστώντας προφανή την τραγική έλλειψη υποδομών και σχεδιασμού.

Oι τοπικές αρχές και ο Δήμος κλείνουν τα μάτια μπροστά στην ανάγκη για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, παρά το γεγονός ότι έχουν επισημανθεί καιρό από τους κατοίκους. Υπηρετώντας επί σειρά ετών την ίδια πολιτική , θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της καπιταλιστικής ανάπτυξης ενώ αγνοούν τις λαϊκές ανάγκες.

Βαριά η ευθύνη της κυβέρνησης και του Δήμου που δεν προχωρούν στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων γιατί δεν είναι επιλέξιμα από την ΕΕ, σε αντίθεση με τα έργα βιτρίνας σε προεκλογικό πνεύμα, στα οποία επιδίδονται χωρίς κανένα ιδιαίτερο αντίκρισμα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των λαϊκών εργατικών οικογενειών.

ΚΚΕ – Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας

Η μεγάλη κληρονομιά που αφησε στο Λουτράκι η Ασπασία Δοσσαρά

Previous article

Νοσταλγοί του Rock `N Roll σπεύσατε για το θρυλικό live στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.