1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παν. Λαμπρινός : Με 3.000 ευρώ επιχορηγήσαμε πολιτιστικό σύλλογο που τελικά ήταν εταιρεία …

0

“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η απάντηση που έλαβα από τον δήμαρχο για το θέμα”

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λαμπρινός με κυρίαρχα θέματα δύο ζητήματα που προέκυψαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιου δήμου Κορινθίων.

Το πρώτο θέμα αφορά την επιχορήγηση «πολιτιστικού συλλόγου» που τελικά αποδείχθηκε πως πρόκειται για ΜΚΟ  και το δεύτερο θέμα αφορά το παραλιακό μέτωπο της Ποσειδωνίας και τις κατεδαφίσεις …

Ο Παναγιώτης Λαμπρινός αναφέρει πως  στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/5/18 , ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός έφερε θέμα προ ημηρεσίας διάταξης , την επιχορήγηση με 3.000 ευρώ του «Χορευτικού Ομίλου Κορινθίας» . Το θέμα έλαβε θετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο όμως αργότερα φαίνεται πως σκάλωσε η έγκριση πληρωμής στο ελεγκτικό συνέδριο αφού αποδεικνύεται από το καταστατικό του πως δεν πρόκειται για πολιτιστικό σύλλογο αλλά για ΜΚΟ.

«Μας παραπλάνησε ο δήμαρχος»

Τώρα ο δήμαρχος ζήτησε να ανακαλέσει το ΔΣ την απόφαση για την επιχορήγηση χωρίς όμως να εξηγήσει στους συμβούλους τον λόγο. Και με αιτιολογία την «συνδιοργάνωση» ο ο δήμος Κορινθίων καλείται να δώσει το ποσό των 4.500 ευρώ για την μουσικοχορευτική εκδήλωση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που παρουσίασε ο Χορευτικός Όμιλος Κορινθίας.

«Είναι γεγονός ότι ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση , όμως το ζητούμενο εδώ είναι  το πώς χειρίστηκε ο δήμαρχος το όλο θέμα . Με μεγάλη βιασύνη και ανυπομονησία ήθελε να ολοκληρώσει με κάθε τρόπο την επιδότηση στην εν λόγο εταιρεία (όπως αποδεικνύεται από το κατασταστικό) ακόμα και παραπλανώντας το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος ο Παναγιώτης Λαμπρινός τόνισε πως πρόκειται για ένα καταστατικό με πολλά λάθη και παραλείψεις που φαίνεται πως στήθηκε στο πόδι με βιασύνη για να προλάβουν πράγματα …. (4/5/18 ίδρυση εταιρείας  και την επομένη επιδότηση από τον δήμο)

«Ύστερα ο δήμαρχος κατηγορεί εμένα συνέχεια και κουνάει τα χαρτιά στον Οικονόμου … αναρωτιέμαι … έχει ποτέ κοιτάξει την μούρη του στον καθρέφτη ;»

Σχετικά με το παραλιακό μέτωπο Ποσειδωνίας θα διαβάσετε σε επόμενο άρθρο μας …

Χρίστος Δήμας : Όλοι ευχόμαστε να μην κοπούν οι συντάξεις

Previous article

Τι έχετε κάνει για την επαναλειτουργία της γραμμής του τρένου Κόρινθος – Μυκήνες – Άργος – Ναύπλιο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.