4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑ

H ινκόγκνιτο συναυλία της Αλίκης Καγιαλόγλου στην Αρχαία Κόρινθο

0

Μια αποτυχία πρέπει προσεκτικά να χρεώνετε στον υπεύθυνο και μόνο.

Επειδή διαβάζουμε διάφορα στο διαδίκτυο και στα social για την συναυλία της Αλίκης Καγιαλόγλου στην Αρχαία Κόρινθο που πήγε άπατη λόγω παντελής έλλειψης ενημέρωσης του κόσμου από τον διοργανωτή , που στην αφίσα φέρεται να είναι ο Δήμος Κορινθίων…

Να ξεκαθαρίσουμε πως … Την Αλίκη Καγιαλόγλου και το έργο της δεν μπορεί να το αγγίξει και να το αμφισβητήσει κανείς . Σαφώς και είναι προσβλητικό και άσχημο ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης  να ερμηνεύει μπροστά από άδεια καθίσματα αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει και το ψυχικό του μεγαλείο όταν σέβεται τους 30 θεατές και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Εξάλλου δεν μιλάμε για μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε αφιλοκερδώς.

Διαφορετικά ζητάει να αναβληθεί (αφού με το δίκιο της “τα ψάλλει” πρώτα στους διοργανωτές) και να προγραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία κάτω από κατάλληλες συνθήκες για να πιάσουν τόπο και τα έξοδα της συναυλίας.

Το ζητούμενο όμως εδώ είναι γιατί αυτή η συναυλία δόθηκε σχεδόν ινκόγκνιτο αφού δεν διαφημίστηκε καθόλου από τους διοργανωτές με αποτέλεσμα να τραβούν τα μαλλιά τους όσοι ενημερώθηκαν σχετικά εκ των υστέρων . Και βεβαιώς ενδιαφέρει όλους τους Κορίνθιους καθώς πληρώνουν εμμέσως για όλες αυτές τις συναυλίες .

Το ΚΕΠΑΠ δήμου Κορινθίων με ανακοίνωσή του , δηλώνει πως καμία ευθύνη δεν φέρνει για την αποτυχημένη αυτή διοργάνωση καθώς δεν ανήκει στις καλοκαιρινές του προγραμματισμένες συναυλίες άρα μένει να βγει κάποιος από τον δήμο Κορινθίων να δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει …

Η ανακοίνωση :

Το ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, λόγω των άδικων και δυσμενών εις βάρος του σχολίων και της σύγχυσης που δημιουργήθηκε με αφορμή την διοργάνωση της συναυλίας της κας Αλίκης Καγιαλόγλου, θεωρεί υποχρέωση του να διευκρινίσει τα εξής:
1. ΔΕΝ είχε ουδεμία σχέση με την προαναφερθείσα συναυλία, αλλά ούτε την παραμικρή πληροφόρηση για τη διοργάνωση της . Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το ήδη ανακοινωθέν πρόγραμμά του, υποδεχόταν παιδικές χορωδίες από τη Ρουμανία και την Ν. Αφρική σε μια επιτυχημένη χορωδιακή συνάντηση στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου
2. Δεδομένης της γνώσης, της ευαισθησίας και της εμπειρίας του προσωπικού του, το Κέντρο Πολιτισμού σχεδιάζει , οργανώνει, υποστηρίζει και πραγματοποιεί με επαγγελματισμό τις όποιες εκδηλώσεις αναλαμβάνει
3. Συνεργάζεται με όλους τους φορείς και καλλιτέχνες με σεβασμό στο πρόσωπό τους, στο έργο τους και στις υποχρεώσεις του απέναντι τους.

Αναζητώντας στο διαδίκτυο εάν υπήρξε πουθενά κάποιο άρθρο ή κάτι που να γνωστοποιεί την εν λόγω συναυλία , διαβάσαμε μόνο στο kavosnews.gr :

Οι καταρράκτες Λουτρακίου λειτουργούν ως camping ;

Previous article

Θέλω μια pizza φουσκωτό χωρίς πιπεριά !

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.