1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορινθία : Lifting στις Παλαιές Εθνικές Οδούς

0

Έργα συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών έχουν ξεκινήσει εδώ και 15 περίπου μέρες στο δήμο Κορινθίων αλλά παράλληλα θα ξεκινήσουν και στον υπόλοιπο Νομό με στόχο να αποκατασταθεί το ταλαιπωρημένο από την υπερφόρτωση βαρέων οχημάτων , οδικό δίκτυο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιώργος Δέδες επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει προσωπικά την εξέλιξη των έργων και δήλωσε πως αποτελεί άμεση προτεραιότητα του Υπουργείου η αποκατάσταση όλων των  Παλαιών Οδών όχι μόνο Κορίνθου – Πατρών αλλά και Κορίνθου – Άργους , Κορίνθου –Επιδαύρου ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκε πως  θα γίνουν έργα και στο αστικό οδικό δίκτυο  που δέχεται τις πιέσεις των Παλαιών Οδών.

Βεβαίως και είναι πολύ θετικό να γίνονται έργα οδοποιίας και ανάπτυξης στην περιοχή μας . Η χρονική στιγμή που ξεκίνησαν όμως στο κομμάτι της Κορίνθου συνέπεσαν με τον εορτασμό του Αποστόλου Παύλου και αυτό δημιούργησε μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα μέσα στην Κόρινθο προκαλώντας τον εκνευρισμό των οδηγών και όλων των επισκεπτών της πόλης. Αυτό θα μπορούσε να προβλεφθεί και να προγραμματιστεί καλύτερα από την δημοτική αρχή.

Είναι γεγονός ! Οι Last Drive στην Ροκ Συνάντηση Κιάτου

Previous article

Παιδιά τα μάθατε; Οι XANAZOO έρχονται στην Αθλούπολη fun !

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.