Ένα αίτημα ετών του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου, υλοποιήθηκε σήμερα. Τοποθετήθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου νέοι αγωνιστικοί βατήρες όπως υπάρχουν πλέον στο σύνολο των κολυμβητηρίων της χώρας.
Ο Ν.Ο.Κ με ανακοίνωσή του αναφέρει:
“Υπεύθυνοι γι αυτό το ιστορικό επίτευγμα είναι ο Δήμαρχος Κορίνθου κος Νίκος Σταυρέλης , ο Αντιδήμαρχος κος Κώστας Δημάκος, καθώς και η γραμματέας του γραφείου αθλητισμού κα. Πόπη Παπαδά!
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προϊσταμένη του τμήματος αθλητικών δραστηριοτήτων κα. Παγώνα Μούτσου, την υπάλληλο του τμήματος προμηθειών κα. Ανέττα Γιαβάση , αλλά και τον Νίκο Ξυλούρη για την συνεισφορά τους στο έργο!
Οι νέοι αγωνιστικοί βατήρες διασφαλίζουν την ασφάλεια αλλά και την αγωνιστική πρόοδο των αθλητών μας οι οποίοι διακρίνονται σε πανελλαδικό επίπεδο!“

Comments