ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δηλώσεις Αλ. Κούγια για συμφωνία ΠΑΣ Κορίνθου – Δήμου Κορινθίων | Τι θα γίνει με την παραχώρηση του Γηπέδου Συνοικισμού

0

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στα γραφεία της ομάδας. Για την ακρίβεια παρευρέθηκαν οι πέντε (5) σύμβουλοι που παραμένουν στο ΔΣ – μετά την αποχώρηση του Πιέτρη- Σουφρίλα, και δύο νέα πρόσωπα έρχονται να προστεθούν στη Διοίκηση της ομάδας, οι γνωστοί επιχειρηματίες Παναγιώτης Πιτσάκης και Θάνος Πισιμίσης.
Η Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τις 17 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο Θεατράκι του Δήμου όπου θα διεξαχθούν και οι εκλογές του νέου ΔΣ. Ο κος Κούγιας υποστήριξε πως δεν επιθυμεί αντιδικίες και για το λόγο θα γίνει αποδεκτός, χωρίς ελέγχους, του οικονομικού απολογισμού που έλαβαν από τον κ. Πιέτρη.

Υπάρχει ή όχι συμφωνία με το Δήμο Κορινθίων

Στη συνεδρίαση παρέστη ο Πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Κορινθίων, δικηγόρος κ. Γιώργος Παπαβενετίου και ο Νομικός Σύμβουλος του ΠΑΣ κ. Ανδρέας Βαγγόπουλος. Στη συζήτηση που αφορά τη συνεργασία ΠΑΣ – Δήμου, ο κος Κούγιας αφενός έδειξε την πρόθεση του να υπάρχει αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή για το καλό της ομάδας, αφετέρου όμως έδειξε να μη συμφωνεί απόλυτα με το περιεχόμενο του συμφωνητικού και να κάνει λόγο για παραχώρηση δύο επιπλέον βοηθητικών γηπέδων. Κάτι που ο κος Παπαβενετίου δεν φάνηκε να αναγνωρίζει αλλά ενέμεινε στους όρους του υπάρχοντος συμφωνητικού και στην αποδοχή του από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Κοντός ψαλμός, αλληλούια – που λέει και ο λαός- σε λίγο καιρό θα δούμε τι πρόκειται να γίνει με το ιστορικό γήπεδο του Συνοικισμού 

 

Δυναμώνει ο ΠΑΣ Κόρινθος – Δύο ισχυροί νέοι επιχειρηματίες μπήκαν στην ομάδα

Previous article

Πρόσκληση σε δημόσια διαβούλευση για την βιώσιμη ανάπτυξη Δήμου Κορινθίων και Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.