ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Στην Κορινθία η Sheynnis Palacios | Η Μις Υφήλιος επισκέφθηκε τον Ισθμό και το Loutraki Thermal Spα (photos)

0

Η Μις Υφήλιος 2023, Sheynnis Palacios βρίσκεται στην Ελλάδα και επισκέφθηκε, αυτές τις μέρες, το όμορφο Λουτράκι της Κορινθίας.

Την εντυπωσιακή καλλονή υποδέχθηκε προσωπικά ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης για να την ξεναγήσει σε αξιοθέατα της περιοχής, όπως τη Διώρυγα της Κορίνθου, τη Δίολκο και το Ναό της Ήρας. Βεβαίως επισκέφθηκαν  το Loutraki Thermal Spa για να γνωρίσει η Sheynnis Palacios τις θεραπείες με το φημισμένο ιαματικό νερό Λουτρακίου και τέλος, ξεκούραση και διασκέδαση στο Club Hotel Casino Loutraki.

 

 

 

Ποια είναι η Sheynnis Palacios

Η Σέινις Παλάσιος (πλήρες όνομα: Sheynnis Alondra Palacios Cornejo Σέινις Αλόντρα Παλάσιος Κορνέχο, γεννημένη 30 Μαΐου 2000) είναι μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος από τη Νικαράγουα που στέφθηκε Μις Υφήλιος το 2023.

Έχοντας στεφθεί στο παρελθόν Μις Νικαράγουα 2023, είναι η πρώτη Νικαραγουανή που κέρδισε τα Μις Υφήλιος και η πρώτη που κέρδισε έναν από τους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Γεννήθηκε στο Γερμανικό Νοσοκομείο Νικαράγουας στη Μανάγκουα. Μεγάλωσε στην πόλη Ντιριάμπα και σπούδασε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Salle Managua στη Μανάγκουα, πριν ενδιαφερθεί για τα καλλιστεία. Ενώ ήταν φοιτήτρια, έπαιζε βόλεϊ στην ομάδα πανεπιστήμιου. Είχε υποστεί bulling κατά τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο, ενώ υπέφερε από κρίσεις άγχους, που αργότερα την ενέπνευσε να υιοθετήσει την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία.

Πριν γίνει Μις Υφήλιος, παρουσίαζε μια εκπομπή με τίτλο «Κατανοήστε το μυαλό σας», η οποία συζητούσε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία.

63 Γραφεία Ενδοοικογενειακής Βίας από το τέλος του μήνα σε ολόκληρη τη χώρα

Previous article

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.