1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΒΕΛΟ ΒΟΧΑ: Πρόστιμα σε όσους κλέβουν το νερό και αστάθεια στον συνδυασμό του Δημάρχου

0

Αυτοψία έκαναν ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες στα δημοτικά αντλιοστάσια, χωριών, για να ελεγχθούν διαρροές και κλοπές ύδατος.

Όπως ενημερώνει ο δήμος με ανακοίνωσή του, “δόθηκαν σαφέστατες οδηγίες, από τον δήμαρχο, στην υπηρεσία ύδρευσης να σταματήσουν όλες οι συνδέσεις που δεν έχουν σχέση με την ύδρευση των χωριών και να ξεκινήσει από την Δευτέρα ο καταλογισμός ευθυνών και μεγάλων προστίμων , σε όσους δεν σέβονται τους συμπολίτες τους και τα λεφτά των δημοτών.

Ήδη η αρμόδια επιτροπή, διερευνά πολλές περιπτώσεις παράνομων συνδέσεων και κλοπής νερού. Τα πρόστιμα θα είναι αποτρεπτικά για να ξανασκεφτεί κάποιος να αγγίξει το νερό της ύδρευσης. Το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και θα προστατευτεί με οποιονδήποτε κόστος.

Δεν υπάρχει άλλη ανοχή για ΚΑΝΕΝΑ...”.

Aνεξαρτητοποιήθηκε η Σοφία Κεχαγιά 

Την ίδια στιγμή που ο κ Μανάβης με στυλ Μπρους Γουίλις και Χάρισον Φορντ κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για το νερό η δημοτική σύμβουλος στο δήμο Βέλου-Βόχας Σοφία Κεχαγιά ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό του.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Κεχαγιά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η επιστολή που δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

 Η επιστολή

“Αγαπητοί μου Συνδημοτες,

Εχθές 16/05/2024, υπέβαλα την ανεξαρτοποιηση μου από τον συνδυασμό του Δημάρχου ” ΝΕΑ ΠΝΟΗ” με τον οποίο εκλεχθηκα Δημοτική Σύμβουλος.

Αυτή η απόφαση μου προκλήθηκε έπειτα από ώριμη σκέψη και πλήρη επίγνωση ευθύνης απέναντι σας και ιδιαίτερα απέναντι αυτών που με στήριξαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023,τους οποίους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου.

Ως ενεργός πολίτης του Δήμου Βελου-Βοχας έμαθα να συμπορευομαι με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των συνδημοτων μου και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου,ευελπιστούσα στην πραγματοποίηση αυτών,μέσα από τις Αρχές της σύνθεσης του διαλόγου,της διαφάνειας,της αξιοκρατίας και προπάντων της ειλικρίνειας.

Η ίδια δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να παραβίασω τις Αρχές μου και τον τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων μου υιοθετώντας πρακτικές και μεθόδους που δεν με αντιπροσωπεύει.

Από την θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου,θα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα με την ίδια ζέση και ενθουσιασμό παρεμβαινοντας όπου χρειάζεται και επιβαλλει η προάσπιση των συμφερόντων όλων μας.

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βέλου Βόχας
Σοφία Κεχαγιά”

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Previous article

H Κομισιόν μπαίνει στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και ζητά οικονομικά στοιχεία και ανακύκλωση πέντε ρευμάτων!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.