4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομία Κορινθίας: Συνεχίζονται οι έφοδοι σε καταυλισμούς Ρομά

0

Μια ακόμη στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Κορινθία.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, σήμερα (20.5.2024) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέχθησαν -122- άτομα, -93- οχήματα, προσήχθησαν -26- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -17- άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

  • -8- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας,
  • -4- άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • -3- άτομα, για κλοπή τροχοφόρου,
  • -2- άτομα, για στέρηση δελτίου ταυτότητας.

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης βεβαιώθηκαν -21- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κιάτο-Ροδοδάφνη: “Τρέχει” το έργο της ηλεκτροκίνησης για τη διασύνδεση Πελοποννήσου με το σιδηροδρομικό δίκτυο της πρωτεύουσας

Previous article

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.