ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι τερμάτισε στην 11 θέση της 68ης Eurovision

0

Το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι τερμάτισε στην 11 θέση με 126 βαθμούς ενώ η Κύπρος με το τραγούδι «Liar» της Silia Kapsis έλαβε την 15η θέση με 78.

«Σαν να ήταν η τελευταία της φορά», όπως λέει ο στίχος του τραγουδιού της, η Μαρίνα Σάττι τα έδωσε όλα και αποθεώθηκε από το κοινό στον τελικό της Eurovision 2024. Η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους χορευτές της εμφανίστηκαν στη 12η θέση του μεγάλου τελικού, ξεσήκωσαν το κοινό και τα εκατομμύρια τηλεθεατών. Το «Ζάρι» καταχειροκροτήθηκε, ενώ οι φανς στην αρένα τραγουδούσαν μαζί της και την επευφημούσαν σε όλη τη διάρκειά του. Τελικά, η Ελλάδα κέρδισε ένα 12άρι από τη βαθμολογία των κριτικών επιτροπών και αυτό ήρθε από την Ελβετία, με το Nemo να σηκώνεται και να αγκαλιάζει τη Μαρίνα Σάττι, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Το μοναδικό 12άρι το πήρε από την Ελβετία, με τις ψήφους που πήρε αναλυτικά από τις επιτροπές να είναι:

Αλβανία: 7
Νορβηγία: 2
Αρμενία: 4
Σλοβενία: 2
Ελβετία: 12
Γαλλία: 4
Κύπρος: 7
Σερβία: 3

Η ψηφοφορία του κοινού της έδωσε 85 βαθμούς.

Εκπροσωπώντας την Ελβετία, το Nemo θριάμβευσε με το τραγούδι «The Code» στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και συγκεντρώνοντας 591 βαθμούς – στην πλειονότητά τους από τις κεντρικές επιτροπές των χωρών που ψήφισαν – και χάρισε την πρωτιά στη χώρα του.

Τη 2η θέση κατέλαβε η Κροατία με  τον Baby Lasagna και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim» συγκεντρώνοντας 547 βαθμούς και την τρίτη η Ουκρανία με τις Αlyona Αlyona και Jerry Heil που ερμήνευσαν το «Teresa & Maria» και πήραν 453 βαθμούς.

Στην 4η θέση πλασαρίστηκε η Γαλλία με 445 βαθμούς και στην 5η το Ισραήλ με 375 βαθμούς.

Ποια θέματα θα συζητηθούν την Τρίτη στην Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων

Previous article

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2 ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply