4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“ΑΠΛΩΜΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ” με φιλανθρωπικό σκοπό στην παραλία Βραχατίου

0

Την Κυριακή 12.05.2024 στην παραλία Βραχατίου θα πραγματοποιηθεί το φιλανθρωπικό bazzar <<ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ>>, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βέλου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Βέλου, Κοκκωνίου-Πουλίτσας και Στιμάγκας, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του.

Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στο ακέραιο στη Φλόγα, Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Στα πλαίσια της δράσης οι μαθητές και οι μαθήτριες ενημερώθηκαν για την σπουδαιότητα του εθελοντισμού αλλά και για το τεράστιο έργο της Φλόγας. Τις προηγούμενες ημέρες οι Σύλλογοι διέθεσαν στους μαθητές και τις μαθήτριες λευκά T-shirt s και αυτοί με τη σειρά τους τα ζωγράφισαν με θέμα την ΕΥΤΥΧΙΑ. Στην συνέχεια οι μικροί εθελοντές παρέδωσαν τα μπλουζάκια ξανά στους Συλλόγους, προκειμένου να απλωθούν
την Κυριακή 8.5.2024 από τις 11:00πμ έως τις 19:00μμ στην παραλία Βραχατίου.

Να σημειώσουμε ότι οι Σύλλογοι εξασφάλισαν δωρεές για την διοργάνωση από επιχειρηματίες της περιοχής, που στηρίζουν έμπρακτα τη δράση.

Κόρινθος: Εκδήλωση με σημαντικούς ομιλητές για την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία

Previous article

Γ. Ψυχογιός: Στη Βουλή ο Βιολογικός Καθαρισμός Νεμέας. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την υλοποίηση ενός κορυφαίου έργου για την περιοχή!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply