ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέσα στον Μάιο ανοίγει η πλατφόρμα για το 2024-25 

0
ÊÁËÏÊÁÉÑÉÍÅÓ ÅÉÊÏÍÅÓ ÐÁÑÁËÉÁ ÁËÌÕÑÏÕ ÂÏÑÅÉÁ ÊÅÑÊÕÑÁ (ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Εως τέλος Ιουνίου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους όσοι πήραν το 2023 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Υπενθυμίζεται πως οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων, ενώ επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Τις επόμενες εβδομάδες το πρόγραμμα για την περίοδο 2024-2025
Για το νέο πρόγραμμα για την περίοδο 2024-2025, η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει εντός των προσεχών εβδομάδων. Σημειώνεται πως οι δικαιούχοι που έλαβαν το σχετικό ΦΕΚ το 2023 και δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη, πρέπει να το ενεργοποιήσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Οι διανυκτερεύσεις και η επιδότηση στα ακτοπλοϊκά
Ο κοινωνικός τουρισμός επιδοτεί έως έξι διανυκτερεύσεις ανάλογα με το κατάλυμα, οι δικαιούχοι καταβάλλουν μικρή συμμετοχή. Μηδενική είναι η συμμετοχή τους και έως δέκα διανυκτερεύσεις για διακοπές σε Λέρο, Λέσβο, Χίο και Κω. Έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε όσους επιλέξουν για διακοπές καταλύματα σε Ρόδο, Βόρεια Εύβοια, Έβρο και Σάμο.
Παράλληλα επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τους δικαιούχους του προγράμματος να καταβάλλουν συμμετοχή 25%, ενώ οι πολύτεκνοι 20%, ενώ μηδενική είναι η συμμετοχή για τα άτομα με αναπηρία.

Καβαλάρηδες στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στην Κόρινθο

Previous article

«Νιώθω ευλογημένος που περνώ τα καλοκαίρια μου στο Λουτράκι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply