ΥΓΕΙΑ

Υπέροχες μέρες στο SportCamp

0

Καλοκαιρινές διακοπές για τα παιδιά σίγουρα δεν σημαίνει τηλεόραση και ηλεκτρονικά παιχνίδια.  Σημαίνει κολύμπι, ποδόσφαιρο, παιχνίδι, γέλια και … πολλές υπέροχες αναμνήσεις .

Και εμείς είμαστε τυχεροί που έχουμε δίπλα μας, στο Λουτράκι, την κατασκήνωση SportCamp και δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν την κατασκηνωτική εμπειρία αλλά το βράδυ να… επιστρέφουν σπίτι τους.

Το ημερήσιο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (DayCamp) της SportCamp είναι ειδικά φτιαγμένο για παιδιά που θέλουν η μέρα τους να είναι γεμάτη από αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες , διασκέδαση και πάνω απ’ όλα ΦΙΛΟΥΣ !

Και όλα αυτά σε ένα όμορφο περιβάλλον μέσα στη φύση , σε μια ενιαία έκταση 75 στρεμμάτων  με υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις (γήπεδα, πισίνες, κλειστούς και ανοιχτούς χώρους δραστηριοτήτων, ξύλινα κιόσκια, ) που ενθουσιάζει τα παιδιά και …  τους ανοίγει την όρεξη ! Γι΄αυτό και στο εστιατόριο , τους προσφέρονται γεύματα νόστιμα , όλα παρασκευασμένα από το προσωπικό της Sportcamp με προσεκτικά επιλεγμένες φρέσκιες πρώτες ύλες.

Αυτό όμως που πραγματικά κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν την κατασκήνωση του SportCamp είναι οι άνθρωποι του. Με μεγάλη εμπειρία σε κατασκηνωτικά προγράμματα (πολλές φορές οι ίδιοι πρώην κατασκηνωτές) , με αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς.

Είναι οι άνθρωποι που θα έρθουν κοντά στα παιδιά , θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους , θα τα εμψυχώσουν , θα τα βοηθήσουν  να αποκτήσουν σωματικές και ψυχικές ικανότητες , να εξελιχθούν , να διασκεδάσουν και να εφοδιαστούν με πολύτιμες εμπειρίες για όλη τους τη ζωή.

Είναι αυτό που 40 χρόνια τώρα κάνει την κατασκήνωση  SportCamp αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό για χιλιάδες παιδιά!

 

Ημερήσια Κατασκήνωση SportCamp
Για παιδιά από 6 ετών

Από 19/6 -18/8 , Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00πμ έως 20.00μμ
(περιλαμβάνει συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα &
διατροφή: δεκατιανό, μεσημεριανό,απογευματινό, βραδινό )

Μάθε περισσότερα και συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής στο www.sportcampkids.gr

SPORTCAMP αθλητική παιδική κατασκήνωση

Περιοχή Κατουνίστρα, Λουτράκι
Τ.Θ. 150
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 20300
Τηλ. 2744023999, 2744066860
Φαξ. 2744026930
Email: kids@sportcamp.gr

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Κόρφος: «Με τα πόδια» έρχεται το ρεύμα;

Previous article

Ημέρα μνήμης και τιμής για τον Πετιμεζά στο Κιάτο

Next article

More in ΥΓΕΙΑ

You may also like

Comments

Comments are closed.