1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Χωρίς ΑΤΜ όλη η Νεμέα: Αδιαφορία απο την Πειραιώς – Η επιστολή του δημάρχου

0

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Νεμέας εστάλη προς την Τράπεζα Πειραιώς με αφορμή, για ακόμη μια φορά, την κακή λειτουργία του μοναδικού ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή , από την περίοδο που σταμάτησε η λειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δήμο Νεμέας.

Παρακάτω η επιστολή, όπως αυτή κοινοποιήθηκε στο κεντρικό κατάστημα της τράπεζας και στο υποκατάστημα Κορίνθου:

Δυστυχώς για άλλη μια φορά οφείλω να σας ενημερώσω για τον άσχημο και προβληματικό τρόπο λειτουργίας του Α.Τ.Μ. της Τράπεζας Πειραιώς στο Δήμο ΝεμέαςΠαρ’ ότι στο «κλείσιμο» της Τράπεζας είχα τη διαβεβαίωση πως θα τοποθετηθούν 2 σύγχρονα ΑΤΜ δυστυχώς αυτό δεν έγινε ΠΟΤΕ. Τοποθετήθηκε τελικά ένα και ο τρόπος λειτουργίας και γενικότερα η εξυπηρέτηση των πολιτών είναι ανεπίτρεπτα. Τις γιορτές των Χριστουγέννων το μηχάνημα ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ για 10 μέρες.

Τώρα, σε μια αγροτική περιοχή, όπως είναι η Νεμέα πάλι το μηχάνημα εδώ και 3 μέρες ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σε μια εποχή που οι αγροτικές αποζημιώσεις μπήκαν στους λογαριασμούς των πολιτών και οδεύουμε προς τη γιορτή του Πάσχα.

Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχω διαμαρτυρηθεί με όλους τους τρόπους αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν ενδιαφέρεται να δώσει λύση. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ με τον τρόπο λειτουργίας σας οι πολίτες να μην μπορούν να κάνουν χρήση των χρημάτων τους.

Η όλη συμπεριφορά δεν μπορεί να έχει άλλη ανοχή από μέρους μας και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο τρόπο, ώστε οι υπεύθυνοι ν’ αναλάβουν το κόστος των ευθυνών τους.

Πάσχα /Εορταστικό ωράριο από σήμερα – Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων

Previous article

Aπίστευτο τζιχαντιστής έκανε “Ντου” στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης στο Κιάτο;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.